Parc Imstenrade zoekt een

Voor ons project Femly (beeldbellen voor ouderen) zoeken we een vrijwilliger.

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wie zoeken we?

Voor ons project Femly zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige vrijwilliger.

Wat gaat u doen?

Het project Femly stelt onze bewoners instaat om op een makkelijke laagdrempelige manier digitaal te beeldbellen met de familie en/of vrienden op afstand ( kan over de hele wereld). U als vrijwilliger gaat het Femly bedrijf helpen bij het plaatsen van dit product bij onze bewoners op de appartementen en is de verbindende schakel tussen de bewoner/familie en het bedrijf Femly. Zo is het de bedoeling dat u zorgt dat de bezoekafspraken tussen de medewerkers van Femly en onze bewoners soepel verlopen door te helpen een afspraak te plannen en Femly te begeleiden naar het bewuste appartement. Ook willen we graag dat u de helpende hand biedt bij het organiseren van een Femly demonstratie op een appartement waar belangstelling is om het product nader te leren kennen. Kortom u word onze mister of misses Femly!

Wie ben u?

• U kent de weg binnen de hele locatie Parc Imstenrade (of leert dit snel aan), en voelt zich snel thuis genoeg om bij bewoners aan te bellen.

• U hebt affiniteit met ICT.

• U werk zelfstandig.

• U kan op een goede rustige manier uitleg en hulp bieden.

• U bent instaat om zelf afspraken te maken tussen Femly en onze bewoners.

Wat bieden wij u?

• Een goede op maat gemaakte uitleg over Femly.

• Goede begeleiding op locatie.

• Reiskostenvergoeding en een goede verzekering.

• Zéér goed attentieregeling. Vrijwilligerswerk bij Parc Imstenrade.

Parc Imstenrade, een prachtig woonoord waar onze vrijwilligers op hun eigen tempo en voorwaarden een bijdrage te leveren aan het leven van onze bewoners. U zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van het bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen Vitalis Parc Imstenrade is leuk en geeft voldoening. U legt nieuwe contacten en het biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met ouderen waarmee u heel zinvol en dankbaar een gezellige tijd doorbrengt. Ook stellen wij onze vrijwilligers instaat zich verder te ontwikkelen via onze Vitalis Academy.

Kopje koffie?

Heeft u belangstelling in één of meerdere vrijwilligersvacatures of u zoek meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met onze vrijwilligerscoördinator Dave Otten per e-mail via d.otten@vitalisgroep.nl of per telefoon op 0657330398. We nodigen u dan graag uit voor een kop koffie in onze residentie en gaan met u op zoek naar het vrijwilligerswerk waarin uw kwaliteiten en voorkeuren het best tot hun recht komen.

Wij bieden aan, u beslist. Wij respecteren de voorschriften van het RIVM in de bestrijding tegen het Corona-virus.