Voorlichtingsbijeenkomsten

Ben jij op zoek naar een (vervolg) opleiding in zorg en welzijn? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Ontdek dan alles over leren en werken in deze sector tijdens een van de voorlichtingsbijeenkomsten.

Een eerste kennismaking met zorg en welzijn waar jij alles leert over het werken, leren en doorgroeien in deze sector. De voorlichtingsbijeenkomsten organiseren wij enkele keren per maand om jou alles te vertellen over leren en werken in deze mooie sector zorg en welzijn. Zo kijken we naar de verschillende functies, opleidingen en natuurlijk het salaris; want ook dat is belangrijk.


Benieuwd naar meer verhalen over het vinden van nieuw werkgeluk, bekijk onze playlist!

Als onderdeel van deze bijeenkomsten sluiten ervaringsdeskundigen aan die al een succesvolle en enthousiaste overstap naar deze sector hebben gemaakt. Zij delen hun ervaringen, zodat jij kan ontdekken hoe jouw toekomstige carrière er mogelijk uit komt te zien. Tijdens en na afloop van deze bijeenkomst ontvang je veel tips en informatie waarmee je vervolgstappen kunt zetten in je zoektocht naar een succesvolle loopbaan in deze sector.
De bijeenkomsten vinden tijdelijk volledig online plaats. Kijk bij 'Activiteiten' bovenaan deze pagina voor de geplande datums en meld je daar aan!