Koraal zoekt een

Voorman Tuinen en Plantsoenen - locatie in Oisterwijk

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Jeugdzorg

Voor het facilitaire team van ons Landelijk Expertise Centrum (LEC) in Oisterwijk zoeken we op korte termijn een Voorman Tuinen en Plantsoenen die samen met onze cliënten ons groen onderhoudt. Het gaat om een dienstverband voor 24 – 32 uur per week, voor de duur van één jaar.


Over de functie

De Voorman Tuinen en Plantsoenen maakt onderdeel uit van het facilitaire team van de regio LEC. Het is een zelfstandige functie, waarbij jij en je collega’s samen met cliënten ervoor zorgen dat het totale terrein van locatie De Hondsberg in Oisterwijk er verzorgd uit ziet. De cliënten zijn jongeren die op de Hondsberg verblijven.


Wat ga je doen?

Als Voorman Tuinen en Plantsoenen richt je je op het onderhouden van het terrein, samen met cliënten. Denk daarbij aan de volgende taken:

 • Eerste aanspreekpunt voor groenwerkzaamheden en het verdelen van taken binnen het team.
 • Het zorgdragen voor een goede samenwerking met onze cliënten.
 • Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan perken, gazons, wegen en paden. Daarnaast maaien, bemesten, onkruid wieden.
 • Het verrichten van snoeiwerkzaamheden.
 • Het transporteren van (tuin)afval.
 • Het transporteren van goederen (zoals bv tuinmeubilair).
 • Het bij vorst of sneeuw begaanbaar houden van paden en wegen.
 • Het verrichten van lichte onderhoudswerkzaamheden aan houten tuinmeubilair en tuinbanken.


Wat biedt Koraal?

 • Een arbeidsovereenkomst voor 24 tot 32 uur (uren in overleg) voor de duur van een jaar. Afhankelijk van de organisatieontwikkelingen en uiteraard geschiktheid voor de functie, mogelijk daarna verlenging.
 • De functie is gewaardeerd in FWG 35 (min €1.861 en maximaal €2.766 bruto/mnd bij een dienstverband van 36 u/w).
 • De standplaats is De Hondsberg in Oisterwijk, echter bereidheid om naar andere werklocaties te reizen indien de werkzaamheden dat vragen, is vereist.
 • Een boeiende werkomgeving, waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de woonbeleving van onze cliënten.
 • De CAO voor Gehandicaptenzorg is van toepassing.

 
Wat vragen we van jou?

Een servicegerichte en dienstverlenende instelling. Je toont een betrokken houding, waarbij je binnen de mogelijkheden die er zijn, actief inspeelt op behoeftes en verwachtingen van onze klant en van de cliënten die meewerken. Daarbij neem je uiteraard passende omgangsvormen (conform onze gedragscode) in acht.

 • Een relevante opleiding op minimaal VMBO niveau, bijvoorbeeld richting tuin- en plantsoenwerkzaamheden, is vereist. Daarnaast is een afgeronde VCA-cursus nodig.
 • Affiniteit en ervaring met de praktische begeleiding van meewerkende cliënten.
 • In het bezit van rijbewijs.


Over Koraal

Koraal biedt hoog specialistische gezondheidszorg en speciaal onderwijs in Limburg en Brabant. Vanuit ambitie en betrokkenheid geven 4000 medewerkers, studenten en stagiaires inhoud aan de toekomst van jeugdigen, jong volwassenen en volwassenen met een lichamelijke en geestelijke beperking. Jeugdzorg, Speciaal Onderwijs, Arbeid en Gehandicaptenzorg zijn de vier kerntaken van Koraal. De ambitie is integrale zorg, onderwijs en arbeid te bieden en daarmee leerlingen en (jong) volwassenen een zo normaal als mogelijk leven te kunnen laten leiden. Koraal wil excelleren in haar dienstverlening en is er voor de meest complexe en specialistische zorg en ontwikkelvragen.

Wil je meer weten over Koraal? Kijk dan op www.koraal.nl 


Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stephan Jullion (teamleider facilitair) bereikbaar via 06 –51 74 81 14.

Voor het werken bij Koraal is een Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste.

Er wordt mogelijk tegelijkertijd in- en extern geworven voor de invulling van deze functie. Interne kandidaten hebben conform vacaturebeleid voorrang op externe kandidaten.


Reageren

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie, uiterlijk 27 mei 2020!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.