Zuyderland zoekt een

Voorwerker Civiel Onderhoud (32 upw, locatie Sittard – Geleen)

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2, VMBO

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wij zoeken een voorwerker professionele schoonmaak voor Zuyderland Medisch Centrum locatie Sittard - Geleen. Voorwerker voor zowel niet patiënt- als patiëntgebonden schoonmaak. 
Ben jij degene die oog heeft voor detail en beschik jij over flink wat organisatietalent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw nieuwe baan

In deze functie ben je (indien nodig) meewerkend en fungeer je als aanspreekpunt voor jouw klanten en medewerkers binnen de werkeenheid schoonmaak. Dit doe je samen met meerdere collega voorwerkers. Je stuurt de professionele schoonmaakmedewerkers operationeel aan, beantwoordt vragen en speelt in op onverwachte situaties voor zowel je klanten als medewerkers. Je weet precies wat er speelt op de werkvloer en wat je team nodig heeft om tot de allerbeste resultaten te komen. De ene keer is dat een duwtje in de rug,  de andere keer een praktische oplossing.

Met oog voor detail en flink wat organisatietalent zorg je ervoor dat iedere klus geklaard wordt. Hiervoor beschik je over een behoorlijke dosis besluitvaardigheid en daadkracht. Daarnaast  controleer je bestellingen en voorraden op kwantiteit en kwaliteit. Je voert relevante administratieve werkzaamheden uit, werkt nieuwe medewerkers in en bewaakt de kwaliteit van onze dienstverlening. Verder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles en lever je een algemene positieve bijdrage aan het werkklimaat en de kwaliteit.

Deze functie vereist derhalve een grote mate van zelfstandigheid die je in nauwe samenwerking met je teamleider en collega's vorm geeft. Daarnaast kun je op grond van bijzondere afspraken, belast worden met specifieke taken. Hieronder valt bijvoorbeeld het voorbereiden van jaar- en begeleidingsgesprekken.  

Wat neem je mee?

 • Relevante opleiding/ervaring op het gebied van schoonmaak is een vereiste. Je hebt de nodige vakkennis en werkervaring opgedaan binnen de schoonmaakbranche (bij voorkeur in een ziekenhuis).
 • Je bent zelfstandig, besluitvaardig en daadkrachtig  en beschikt over goede sociale- en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.
 • Je hebt ervaring in het aansturen en motiveren van een team.
 • Je kernwaarden zijn onder andere: klantgerichtheid, nauwkeurig, tactvol, initiatiefrijk en integer.
 • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten en eventueel locatie overstijgend.
 • Je hebt ervaring met het werken met de MS Office.
 • Je bent bereid om deel te nemen aan voorlichting, scholing en instructie.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar met mogelijkheid tot verlenging of zelfs een vast dienstverband.
 • Een werkweek van gemiddeld 32 uur per week.
 • Een salaris in FWG 35 met een bruto maandsalaris van € 2.279,- tot € 3.276,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
   

Welkom in het team

De professionele schoonmaak is verantwoordelijk voor de schoonmaak van ruimten en inventaris volgens vastgestelde werkprogramma’s en hygiëne- en veiligheid voorschriften. Deze ruimtes betreffen alle ruimtes in het gehele ziekenhuis gebouw (kantoren, poliklinieken, OK, verpleegafdelingen, SEH etc.).

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Jo  Wehrens (Teamleider Schoonmaak), via 06-83097051 of Kristel Hallmanns (Teamleider Schoonmaak), via 06-13666820.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.