De Zorggroep zoekt een

Voorwerker Schoonmaak, regio Peel en Maas / Sevenum

Dienstverband

16 of 32 uur

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Bij De Zorggroep staat de cliënt centraal. Zij verdienen warme zorg in een schone omgeving en hier ga jij je steentje aan bijdragen!

 

Wat ga je doen?
Als Voorwerker Schoonmaak zorg jij er samen met je team voor dat de cliënten van onze verschillende zorglocaties in een schone omgeving wonen. Jij hebt hierin een centrale rol; je stuurt medewerkers aan en begeleidt nieuwe medewerkers tijdens de inwerkperiode. Je begeleidt de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden en motiveert het team om nét een beetje meer te geven. 

Samen met de leidinggevende regel jij de personeelsbezetting en zorg je er voor dat de planning goed op orde is. Is alles netjes schoongemaakt en worden de schoonmaakmiddelen op de juiste manier gebruikt? Jij ziet hier op toe en past de voorgeschreven werkmethoden toe. Verder zorg jij er voor dat jouw team toegang heeft tot voldoende middelen en materialen en als het nodig is, help je zelf een handje mee. Is er iets niet helemaal in orde of zijn er specifieke klantwensen of behoeften aan extra services? Hierbij gaat het om onder andere bedden opmaken, zorghulpmiddelen reinigen, kasten bijvullen, linnengoed inruimen. Jij signaleert deze zodat anderen hiermee aan de slag kunnen. Je bent het gezicht van je team en staat in contact met de zorg, medewerkers en de leidinggevende van het team.

Je maakt deel uit van een team van voorwerkers. Als team kun je samen sparren en ondersteun je elkaar waar nodig.

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij De Zorggroep betekent werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat. Voor jou is de cao VVT van toepassing. Deze biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Als Voorwerker Schoonmaak wordt je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 20, met een salaris van maximaal € 2.344,93 per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Er wordt een contract aangeboden voor bepaalde tijd (jaarcontract) met zicht op onbepaalde tijd. De werktijden worden in overleg besproken. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
- Eindejaarsuitkering van 8,33%
- Vakantiegeld van 8%
- Aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 
- Worden er bijscholings- en opleidingsmogelijkheden aangeboden. 

Wie ben jij?
Als het gezicht van het team ben jij een sterke gesprekspartner op verschillende niveaus. Schoonmakers weten wat er van ze verwacht wordt, je houdt de lijnen kort met de teamleider en ook de zorg weet waar zij aan toe zijn. Je denkt altijd vooruit en kunt goed plannen; zijn er nog voldoende materialen aanwezig? En is de bezetting nog steeds in orde? Jij regelt het!

Dankzij jouw leidinggevende kwaliteiten en ervaring in het coachen en begeleiden van medewerkers kun je het team motiveren en aansturen en kun je je goed inleven in zowel de schoonmaakmedewerkers als de zorg. De Zorggroep is een organisatie die volop in beweging is, met jouw enthousiasme en vaardigheden in zelfstandig werken kun je hier goed mee omgaan.

Verder belangrijk:
- Ervaring in de schoonmaakbranche (een pré is het hebben van een afgeronde RAS basisschoonmaakopleiding of vergelijkbaar). Voldoe je niet aan de opleiding, dan zorgt de Zorggroep voor een gedegen basisopleiding. 
- Je bent pc-vaardig (outlook, Word) en hebt goede kennis van de Nederlandse taal
- Beschikken over eigen vervoer (reiskostenvergoeding op basis van de cao VVT)  
- Je bent indien nodig ook beschikbaar in het weekend. 
- Je bent minimaal 16 tot maximaal 32 uur per week beschikbaar.  Er is een mogelijkheid voor een duo-baan van 2 x 16 uur per week.


Direct solliciteren?
Jeuken jouw handen al om in deze functie aan de slag te gaan? Mooi! We leren je graag kennen. Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie en/of organisatie? Neem dan contact op met recruitment medewerker Karin Ronckers, via mail karin.ronckers@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?

Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. 
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.