Adelante zoekt een

Vrijwilliger gastvrouw/gastheer Villa Franca (Heerlen)

Dienstverband

uren in overleg

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Hoensbroek Heerlen

Werkvelden

Overige

Vrijwilliger gastvrouw/gastheer Villa Franca (Heerlen)
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Adelante. Wij zijn daarom constant op zoek naar enthousiaste mensen die ons komen versterken! De bijdrage van vrijwilligers heeft een grote invloed op het welbevinden van onze cliënten. Door hen krijgen zij nog meer zorg en aandacht.

In het kleinschalige wooncentrum Villa Franca verblijven jongeren tussen de 16 en 25 jaar, ze hebben een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De jongeren worden begeleid bij alles wat ze tegenkomen om zo zelfstandig mogelijk te leven.

Wil jij jongeren op weg helpen naar zelfstandig wonen?
Wij op zoek naar vrijwilligers die functioneren als gastvrouw/gastheer:

  • Boodschappen doen
  • Koken
  • Koffie zetten

We zoeken mensen die minimaal 3 dagen per week (maandag tot en met vrijdag) van 15.00-18.00 uur ons team komen versterken. De dagen en tijden worden in overleg met de vrijwilliger overeengekomen.

Wat bieden wij?
Een vrijwilligersfunctie die voldoening en plezier schenkt in een collegiale en leuke werkomgeving. Een wederzijdse proefperiode en goede begeleiding. De vrijwillig(st)er ontvangt, indien van toepassing, net als de medewerkers van Adelante een attentie. Vrijwilligers worden ook uitgenodigd om deel te nemen aan eventuele feestelijke activiteiten voor alle Adelante medewerkers bijvoorbeeld een collectieve kerstviering of een Adelantefeest.

Reageren?
Ben jij na het lezen van deze vrijwilligersvacature enthousiast geraakt? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren via vacature@adelante-zorggroep.nl . Heb je naar aanleiding van de vacature nog inhoudelijke vragen, bel dan voor meer informatie met Bouktje Boerma via 06 10 94 93 03.