Koraal zoekt een

Vrijwilliger gezocht om te wandelen of fietsen - St. Anna

Dienstverband

3 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Wij zoeken een wandel- en/of fietsmaatje voor onze bewoonster, een vrijwilliger die het leuk vindt om met haar naar buiten te gaan en samen met haar de omgeving te ontdekken.

Deze dame is in het bezit van een elektrische side-by-side fiets die gebruikt kan worden voor korte toertjes of langere afstanden. Een blokje om, een grote wandeling of even een boodschap doen bij de plaatselijke bakker of supermarkt zou tot de vele mogelijkheden kunnen behoren.

Onze bewoonster is een vrouw van 34 jaar met een ernstige verstandelijke beperking. Zij functioneert op peuterniveau en woont samen met nog 5 andere dames op Polderhof 3. Zij voelt zichzelf het meest prettig wanneer je gewoon jezelf blijft. Ze houdt van een dolletje en een beetje stoeien, maar vindt rustige momenten ook fijn.

Vrijwilligerswerk bij St. Anna

Wij vragen een vrijwilliger die affiniteit en enige kennis heeft in het omgaan met mensen met een verstandelijke beperking. Iemand die graag actief buiten bezig is en dit graag met haar samen wil doen. Er is altijd een beroepskracht aanwezig op de woning die de vrijwilliger ondersteuning biedt.

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!