Koraal zoekt een

Vrijwilliger gezocht voor een jongeman - St. Anna

Dienstverband

3 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wij zijn op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger vanaf 28 jaar voor een jongeman met een licht verstandelijke beperking.

Hij is 30 jaar, houdt van gezelligheid en wil graag een praatje maken. Mogelijke activiteiten op de woning zijn gamen en individuele aandacht geven door gezellig aanwezig te zijn. Ondersteuning bij kookbeurten kan daar ook bij horen. Verder wil hij graag met de vrijwilligster uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar de bioscoop gaan. In het bezit zijn van een auto heeft sterk de voorkeur.

Enige ervaring met mensen, waarbij sprake is van verstandelijke beperking, is gewenst. Heb jij humor, ben je spontaan, ondernemend en toon je initiatief, dan is dit een goede match voor vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerswerk bij St. Anna

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan.

Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!