Koraal zoekt een

Vrijwilliger gezocht voor jongeman van 23 jaar - St. Anna

Dienstverband

3 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor een vrolijke man van 23 jaar zoeken wij een vrijwilliger die voor hem een maatje wil zijn.

Hij houdt van gezelligheid en vindt het heel erg leuk om met een maatje te gaan wandelen, fietsen enz. Maar ook om leuke dingen op de groep te doen. Hij woont in een groep van 7 jongens met een licht verstandelijke beperking op Julianastraat 22. Deze jongensgroep is heel gezellig. Kun jij je eens in de maand een uurtje vrij maken om samen leuke dingen te doen? Dan schrijf maar heel snel om deze vrolijke man te leren kennen.

Ben jij gezellig, grappig en heb je humor? Ben jij op zoek naar een dankbare en gezellige tijdsbesteding? Dan is dit een match voor jou en hoef je niet verder te zoeken. De groepsbegeleiding ondersteunt je in de begeleiding naar de bewoner. Zij maken afspraken en onderhouden het contact met je. In overleg met de bewoner en groepsbegeleiding worden de momenten van vrijwilligerswerk afgesproken. In het bezit zijn van een rijbewijs en eigen auto is gewenst, doch niet noodzakelijk.

Vrijwilligerswerk bij St. Anna

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan.

Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!