Koraal zoekt een

Vrijwilliger gezocht voor uitstapjes en leuke activiteiten - St. Anna

Dienstverband

3 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Wij, Kapellaan 8, zijn op zoek een enthousiaste vrijwilliger voor onze bewoner van 48 jaar met een licht verstandelijke beperking. Ben jij misschien de persoon die wij zoeken om 1 of 2 keer per maand een uitstapje te maken of gewoon ergens een lekker kopje koffie te gaan drinken? Een uitstapje naar de bioscoop, naar de stad of een wandeling maken? Voel jij je geroepen, antwoord dan snel op deze vacature. Jij maakt het verschil!

Het liefst hebben wij een vrijwilliger die in het bezit is van een auto, maar dit is geen must. Ontspanning, gezelligheid en het "er zijn" is het voornaamste. Er is geen voorkeur voor een man of vrouw. De uitstapjes gebeuren in overleg op de vrije momenten van onze bewoner. De voorkeur gaat naar woensdag namiddag/ avond. Een vrij moment op de zaterdag kan in afspraak worden geregeld.

Wij zoeken een spontane vrijwilliger die een luisterend oor heeft en een goede band wil opbouwen met onze bewoner. De groepsbegeleiding ondersteunt je in de begeleiding naar de bewoner. Zij maken afspraken en onderhouden het contact met je.

Vrijwilligerswerk bij St. Anna

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan.

Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!