MeanderGroep zoekt een

Vrijwilliger voor Expertisecentrum Lückerheide

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg

Expertisecentrum Lückerheide richt zich vooral op mensen die speciale zorg vragen. We zijn op zoek naar mensen, jong en oud, die het leuk vinden om op een creatieve manier bezig te zijn met mensen. Denk bijvoorbeeld aan voorleesuurtje, wandelen, helpen tijdens de lunch of individuele aandacht geven aan bewoners.

Jong en oud kan reageren

Wij zoeken vrijwilligers, die graag met mensen omgaan en begrip hebben voor de speciale zorg die geboden moet worden.  Wij zorgen voor een inwerkperiode en goede begeleiding. Uw werk als vrijwilliger maakt het leven in een verpleeghuis afwisselender en vult de dag met aangename verrassingen of gezellige ontmoetingen. MeanderGroep is dan ook trots op haar vrijwilligers en probeert dat ook tot uiting te laten komen.

Wat bieden wij?

Naast de sociale contacten die u op doet binnen onze instelling, bent u als vrijwilliger verzekerd (ongevallen en WA) en worden uw gemaakte reiskosten vergoed. U ontvangt ons personeelsblad, krijgt regelmatig een attentie en ontvangt een uitnodiging voor bijeenkomsten en 1x per jaar een uitstapje. U ontvangt van ons een vrijwilligersovereenkomst met een proefperiode van 2 maanden waarin gekeken wordt of het van beide kanten bevalt. 

Ook werken als vrijwilliger?

Mocht u interesse hebben of vrijblijvend een informatief gesprek willen, neem dan contact op met Jacqueline Bonnie, coördinator vrijwilligerswerk Expertisecentrum Lückerheide. Telefoonnummer: 045-5456944.

U kunt ook een mail sturen naar JacquelineBonnie@mgzl.nl of vrijwilligerswerk@mgzl.nl.