Mondriaan zoekt een

Vrijwilliger voor Mondriaan : Hulp in de leskeuken, therapietuin of de houtwerkplaats

Dienstverband

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor locatie Vijverdal in Maastricht zoeken we een vrijwilliger die het leuk vindt om diverse taken uit te voeren in onze leskeuken, therapietuin of de houtwerkplaats. Wil je op meerdere plekken helpen, dan kan dat natuurlijk ook!

Informatie
Bij de vrijwilligerswerkzaamheden in onze leskeuken moet je denken aan onderhoud -en opruimwerkzaamheden en voorraadbeheer. Help je mee in onze therapietuin dan zou het fijn zijn als je “groene vingers” hebt en bijspringt bij alle voorkomende werkzaamheden. Tenslotte horen in de houtwerkplaats voorraadbeheer, voorbereidende werkzaamheden t.b.v. werkstukken en schoonmaakacties tot de vrijwilligerstaken.

Invulling van deze werkzaamheden kan naar wens, in combinatie en in onderling overleg plaats vinden.

Voor de uitvoering van deze werkzaamheden is het wenselijk dat je basis-Nederlands spreekt vanwege de samenwerking met cliënten.

Een ex-patiënt: “Zelf heb ik fijne herinneringen aan de vrijwilligers die op de afdeling kwamen. Zij kijken niet zozeer naar je stoornis, maar naar wie je bent. Ze praten met je van mens tot mens en dat is zo wezenlijk.”

Wat bieden wij?
Wij vinden het bijzonder dat je belangeloos een gedeelte van je vrije tijd aanbiedt. Daar staat natuurlijk een heleboel waardering tegenover, maar ook de voldoening die je er uithaalt. Je ontmoet collega-vrijwilligers, doet ervaring op en ontdekt waar je goed in bent.

Waar je op mag rekenen zijn verder natuurlijk een reiskostenvergoeding en een attentie op de Dag van de Medewerker. Maar ook een eindejaarsgeschenk en een uitnodiging voor Mondriaan activiteiten.

Heb je interesse?
Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij Mondriaan, neem dan contact op met de coördinator via vrijwilligerswerk@mondriaan.eu en plan een kennismakingsafspraak.