MeanderGroep zoekt een

Vrijwilliger voor Zorg- en revalidatiecentrum Hambos

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor Zorg- en revalidatiecentrum Hambos in Kerkrade zijn we op zoek naar mensen, jong en oud, die het leuk vinden om op een creatieve manier bezig te zijn met mensen met lichamelijke beperkingen. Denk bijvoorbeeld aan voorleesuurtje, wandelen, helpen tijdens de lunch of individuele aandacht geven aan bewoners.

Jong en oud kan reageren

Wij zoeken vrijwilligers, die graag met mensen omgaan en begrip hebben voor mensen met gebreken.  Wij zorgen voor een inwerkperiode en goede begeleiding. Uw werk als vrijwilliger maakt het leven in het zorg- en revalidatiecentrum afwisselender en vult de dag met aangename verrassingen of gezellige ontmoetingen. MeanderGroep is dan ook trots op haar vrijwilligers en probeert dat ook tot uiting te laten komen.

Wat bieden wij?

Naast de sociale contacten die u op doet binnen onze instelling, bent u als vrijwilliger verzekerd (ongevallen en WA) en worden uw gemaakte reiskosten vergoed. U ontvangt ons personeelsblad, krijgt regelmatig een attentie en ontvangt een uitnodiging voor bijeenkomsten en 1x per jaar een uitstapje. U ontvangt van ons een vrijwilligersovereenkomst met een proefperiode van 2 maanden waarin gekeken wordt of het van beide kanten bevalt.

Ook werken als vrijwilliger?

Mocht u interesse hebben of vrijblijvend een informatief gesprek willen, neem dan contact op met Jose Volckerick, coördinator vrijwilligerswerk voor Zorg- en revalidatiecentrum Hambos. Telefoonnummer: 045-546 7320 of 06-3423883.

U kunt ook een mail sturen naar JoseVolckerick@mgzl.nl of vrijwilligerswerk@mgzl.nl.