Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: activiteiten met een échte Max Verstappen-fan

Dienstverband

3,6 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
We zoeken een gezellige vrijwilliger met humor die één keer per maand iets leuks gaat ondernemen met Giovanni, een vrolijke, sociale jongen van 15 jaar!

"Ik ben Giovanni, een vrolijke, sociale jongen en ik ben 15 jaar. Ik ben niet bang om op iemand af te stappen of een praatje te maken. Ik ben op zoek naar iemand die het leuk vindt, om één keer per maand op woensdagmiddag iets met mij te ondernemen. Denk hierbij aan: Fifa spelen op mijn PlayStation, praten, voetballen en acties bekijken van mijn favoriet voetbalclubs Feyenoord en MVV, onder de mensen komen door een stuk te wandelen of te fietsen, naar de speeltuin in het dorp of met de auto eropuit gaan. Daarnaast ben ik een groot Max Verstappen-fan!

Mijn voorkeur gaat uit naar een mannelijke vrijwilliger. Bij vrouwen kan het voorkomen dat ik alleen nog maar wil knuffelen en hierdoor niet meer bezig ben met datgene wat we van plan waren om te gaan doen. Ook vind ik het leuk om af en toe ''ruig'' te stoeien, hierbij moet er wel een duidelijke grens worden aangegeven. Verstandelijk functioneer ik op het niveau van een 3 tot 4-jarige en weet ik goed wat wel en niet mag. Ik vind het erg leuk om grapjes te maken."

De groepsbegeleiding zorgt voor de spullen die jullie nodig hebben, zoals de duo-fiets/tandemfiets, voetbal, wat lekkers te eten en drinken. Alle bijzonderheden worden je verteld in ons kennismakingsgesprek. Je kunt ten alle tijden met vragen bij de groepsbegeleiding terecht, er is altijd iemand van de groepsbegeleiders aanwezig. Ook wordt samen met de medewerkers van de groep een datum en tijdstip voor het bezoek afgesproken, alsook welke activiteit er uitgekozen wordt.

Wie ben jij?

Ben je een rustig en open persoon, heb je humor en ben je duidelijk en consequent? Durf je de grens aan te geven en kun je tijd vrij maken voor dit vrijwilligerswerk? Dan is deze vacature geknipt voor jou, twijfel niet en reageer. Je bent van harte welkom!

Wat bieden wij?

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!