Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: Barmedewerkers avondcafé - Kerkrade en Landgraaf

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor onze locatie in Kerkrade & Landgraaf zijn we op zoek naar meerdere vrijwilligers ter ondersteuning van ons avondcafé. Jij zorgt voor een geweldige sfeer en denkt mee over thema-avonden!

Het "Avondcafé" vindt op donderdagavond plaats in Kerkrade en op vrijdagavond op onze hoofdlocatie in Landgraaf. Soms heeft het café een thema, denk aan "hapjescafé" of "filmcafé". Je wordt bij de voorbereiding ondersteund door een medewerker. Cliënten bezoeken deze cafés met hun begeleiders. Jij bent als vrijwilliger verantwoordelijk voor de bar en zorgt natuurlijk voor een geweldige sfeer!

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, open en sociale vrijwilliger! Je vindt het leuk om barwerkzaamheden uit te voeren en hebt hygiëne hoog in het vaandel staan. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met onze doelgroepen. Daarbij sta je stevig in je schoenen. Het is een vrijwilligersfunctie die zeer gewaardeerd wordt, maar ook een groot stuk commitment en verantwoordelijkheidsgevoel vraagt.


Wanneer?


Alle tijden worden met jou als vrijwilliger gepland. De cafés vinden plaats op donderdag- en vrijdagavond van 18:00 tot 21:30 uur.


Over de locatie


De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.


Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact op met Dave Otten (Coördinator Vrijwilligers): 045 - 533 99 65 of 06 - 222 01 730.