Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: chauffeurs voor onze Biesrunner - Op de Bies

Dienstverband

3,6 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
We zoeken voor meerdere chauffeurs om cliënten te vervoeren met onze Biesrunner.

IK HEB MIJN WAGEN VOLGELADEN…

…wie kent dit liedje niet? Een liedje dat zomaar symbool zou kunnen staan voor iets héél leuks en onmisbaars in het leven van onze cliënten, namelijk onze eigen BIESRUNNER(S)!

Wie wel eens bij Op de Bies komt, ziet onze inmiddels beroemde en onmisbare Biesrunners dagelijks over het terrein rijden, VOLGELADEN met allemaal lieve mensen die gaan werken, gymmen, zwemmen of bijv. naar therapie gaan. De Biesrunners zijn niet alleen geweldig voor de cliënten die alleen al van het ritje zelf genieten, maar ook een enorme ondersteuning voor medewerkers die zo ontlast worden in hun dagelijkse drukke werkzaamheden.

Wat deze ritjes extra bijzonder maakt, zijn al die behulpzame vrijwilligers die deze Biesrunners besturen! Zij zorgen elke keer weer voor een vrolijke noot en staan iedere dag met veel enthousiasme voor ons allemaal klaar. Hoe leuk is dat en wat zijn we blij met ze!!!

Wie zoeken wij?

Iemand die op het terrein zorg wil dragen voor het vervoer van de cliënten van de woongroep naar dagbesteding en terug. Je rijdt op onze Biesrunner, een op maat gemaakt voertuig. Daarmee haal je onze cliënten op bij de woning en breng je ze naar de dagbesteding, en terug. Een afwisselende functie waarbij veel sociale interactie plaats vindt!

Alle werktijden wordt afgestemd met jou als vrijwilliger. Je kunt ingezet worden van ma t/m vrij voor zowel de ochtend als de middag. Vooraf krijg je een duidelijke planning waarop staat waar en wanneer je onze cliënten moet ophalen en afzetten. Alle transfers gebeuren op het terrein.

Om de Biesrunner te besturen, vragen wij minimaal rijbewijs T.


Over de locatie


De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.


Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact op met Dave Otten. Hij is te bereiken op (0)45 - 533 99 65 of 06 - 222 01 730.