Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: een gezellig maatje voor Jacqueline

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Op onze locatie in Simpelveld zoekt Jacqueline een maatje om leuke dingen mee te ondernemen.

Nieuwsgierig wie ik ben? Lees dan hieronder verder!

"Hallo, mijn naam is Jacqueline en ik ben 21 jaar oud. Sinds november woon ik bij de Rode Beuk in Simpelveld.
Ik ben een spontane meid en ik ben op zoek naar iemand die leuke dingen met mij wil gaan doen. Door Corona heb ik helaas niet veel te doen, en er kan ook nog geen dagbesteding voor mij geregeld worden.
Ik heb wel een rugzakje. Door mijn psychoses ben ik wat gesloten en kan het even duren, voordat ik je vertrouw. Daarentegen kan ik ook heel leuk kletsen! Mijn niveau is best wel hoog en ik ben heel erg zelfstandig."

Ik zoek dus echt een maatje om leuke dingen mee te doen, zoals:
  • Een stukje wandelen
  • Af en toe wat bakken
  • Gezelschapsspelletjes spelen
  • Een film kijken
  • Shoppen (zodra dat weer mogelijk is)
  • Een luisterend oor zijn: gezellige gesprekjes
  • Recepten uitzoeken
Wie zoeken wij?

"Ik ben op zoek naar iemand van mijn eigen leeftijd tot max. 28 jaar. Dan kan ik beter een band opbouwen en je makkelijker vertrouwen." Voor Jacqueline betekent dit dat ze wat beter met iemand kan levelen en er een vertrouwensband kan worden opgebouwd.

"Ik zoek iemand die vrolijk in het leven staat en die mij kan ondersteunen als het wat minder gaat. Mijn rugzakje is best zwaar, heb daardoor geduld met me en behandel mij als een gelijke. Ik vind het lastig als mensen hun afspraken niet nakomen. Het zou fijn zijn als je hier rekening mee wil houden."

Wegens privacy redenen kunnen wij niet alle informatie vermelden. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met mijn begeleiders via onderstaande contactpersoon.


Wanneer?


Alle tijden - alsmede de momenten van bezoek en/of datums van uitjes - zullen in overleg met de woongroep, cliënt en zijn vertegenwoordigers én natuurlijk jou als vrijwilliger gepland worden.


Over de locatie


De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.


Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Dave Otten (Coördinator Vrijwilligers): 045 - 533 99 65 of 06 - 222 01 730.