Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: een lekker blokje gaan wandelen

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Sonja, een lieve vrouw van 66 jaar, is op zoek naar een wandelmaatje. Ze houdt ervan om af en toe lekker blokje te wandelen en te genieten van de rust. Dit kan op ons terrein, maar ook bij onze kinderboerderij in een prachtige rustige omgeving.

Wie zoeken wij?

Ben jij een rustig persoon en kun jij wat tijd vrij maken om regelmatig te komen wandelen? Houd jij je aan gemaakte afspraken?

Dan ben je van harte welkom en zijn we heel blij met elk aanbod. Iedereen is welkom!


Praktische informatie


Sonja heeft een ernstige verstandelijke beperking. Ze kan niet praten, maar begrijpt heel veel.

Ze is mobiel en maakt geen gebruik van rollator of rolstoel. Ze zal bij je aan de arm lopen. Belangrijk is dat ze moeite heeft met een drukke omgeving of drukke personen.

Alle bijzonderheden worden je verteld in een kennismakingsgesprekje. Er is altijd begeleiding aanwezig waar je informatie aan kunt vragen en waar je te alle tijden op terug kunt vallen.

De wandelmomentjes worden altijd in overleg gepland en kunnen zowel overdag, 's avonds als in de weekenden plaats vinden. Wanneer dit met regelmaat aangeboden wordt, bijvoorbeeld een keer in de twee weken, zou dit erg fijn zijn. Maar: we zijn blij met alles!


Vrijwilligerswerk bij Koraal


Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen Koraal is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met kinderen en jongvolwassenen in de Jeugdzorg. Naast een kennismaking en een rondleiding op locatie hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover word je alles verteld in het eerste oriënterende gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!