Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: fiets jij ook graag?

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
We zoeken een vrijwilliger voor een vrolijke man van 55 jaar, die enorm van fietsen en van gezelligheid houdt.

Het liefst zou hij dit samen met jou doen. Op woensdagmiddag heeft hij hier de meeste tijd voor, maar ook op zaterdagmiddag zou dat prima kunnen. Hij houdt ervan om ergens gezellig tussendoor wat te gaan drinken en zal je dan zeker trakteren. Maar hij vind het ook leuk om soms zelf wat mee te nemen en dit lekker ergens op een bankje op te eten. Natuurlijk vergeet hij jou daarbij niet, hij is zeer attent. Hij is mobiel, heeft een driewieler en is verkeersveilig. Jullie kunnen gezellig een stuk gaan fietsen.

De voorkeur voor gezelschap gaat uit naar een energieke en enthousiaste man vanaf 30 jaar, die een luisterend oor kan bieden en betrouwbaar is. Een rustige en duidelijke manier van praten is erg belangrijk. Spreekt deze vacature je aan…laat dan gauw van je horen…...

Er is ten alle tijden begeleiding in de buurt waar je op terug kunt vallen, of waar je met je vragen terecht kan.


Vrijwilligerswerk bij Koraal


Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor onze cliënten. Je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van het bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk beperkte mensen. Naaste een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënterende gesprek.

Wij respecteren de voorschriften van het RIVM in de bestrijding tegen het Corona-virus.