Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: fietsenmaker bij jeugdlocatie in Heerlen

Dienstverband

4 - 6 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Jeugdzorg
Voor de activiteitenafdeling van onze jeugdlocatie in Heerlen zoeken wij een enthousiaste en handige vrijwilliger. Het gaat om gemiddeld 4-6 uur per week.

Wie zoeken wij?
Voor een jeugdlocatie van Koraal | JENS in Heerlen zijn we op zoek naar een vrijwilliger. Op het buitenplein van deze locatie spelen veel kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar met een 'rugzakje'; er worden diverse naschoolse activiteiten georganiseerd.

Op het buitenplein staan veel kapotte fietsen te verstoffen, wat zonde is. De fietsen hebben voornamelijk lekke banden of de remmen zijn kapot, waardoor ze niet meer gebruikt kunnen worden. Om deze fietsen te repareren, zoeken we een handige vrijwilliger! Er zijn geen mogelijkheden om de fietsen te verplaatsen, dus de reparaties zullen op de locatie uitgevoerd moeten worden. Als er materialen nodig zijn, dan kunnen die in overleg gekocht worden.

Naast het repareren van de fietsen, is het eventueel mogelijk om in goed overleg en bij wederzijdse tevredenheid te ondersteunen als (een soort van) conciërge voor deze locatie.

Op de locatie staat een oud schoolgebouw, waar vooral jonge kindgroepen van JENS verblijven en waar veel activiteiten georganiseerd worden. Er is veel bedrijvigheid, collega's lopen in en uit en er zijn regelmatig kleine klusjes die gedaan moeten worden.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste en handige vrijwilliger met hands-on mentaliteit. Jij bent van alle markten thuis! Vanzelfsprekend heb je affiniteit met kinderen van alle leeftijden met een rugzakje. Je maakt makkelijk contact, bent open en toegankelijk en zoekt de verbinding.

In deze (vrijwilligers)functie werk je veelal zelfstandig en ga je op zoek naar oplossingen. Je bent initiatiefrijk, weet van aanpakken en kunt gemakkelijk schakelen tussen de verschillende taken.

Over de locatie
JENS biedt preventieve en ambulante jeugdhulp in de gemeenten Heerlen, Landgraaf en Voerendaal. Onze missie is ‘Samen jong en sterk opgroeien!’, omdat we geloven in de gezamenlijke verantwoordelijkheid om onze jongeren veilig en gezond te laten opgroeien. We willen dat zij hun talenten kunnen ontwikkelen en een fijne, stabiele toekomst tegemoet gaan.

Meer informatie over JENS | JENS – JENS helpt

Inzetbare uren en werktijden zullen bij kennismaking in gezamenlijk overleg worden bepaald. Het gaat om gemiddeld 4 tot 6 uur per week.


Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Dave Otten (coördinator vrijwilligers) via 06 - 222 01 730.

Wij kijken ernaar uit om kennis te maken met jou!