Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: heb jij filmen en/of fotografie als hobby?

Dienstverband

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Loop jij in je vrije tijd geregeld met een video- of fotocamera rond? Vind je het leuk om films te monteren en onze deelnemers hierin te ondersteunen? Dan ben jij degene die we nodig hebben.

De activiteit vindt op woensdagochtend plaats en wordt mogelijk in de toekomst met nog een dagdeel uitgebreid. Het benodigde materiaal om mee te werken is aanwezig.

Over Koraal Media

Koraal Media is een vorm van dagbesteding waar mensen met een licht verstandelijke beperking onder professionele begeleiding aan de slag gaan op audiovisueel gebied. Vanuit St. Anna in Heel maakt Koraal Media NML films en foto’s voor zowel onze eigen, maar ook voor andere organisaties. Dit wordt samen met 3 of 4 deelnemers vorm gegeven binnen de werkplek GrafiMedia en de mediatheek, beiden gevestigd op Panheelderweg 3.

Wie zoeken wij?

Ben jij iemand die affiniteit heeft met filmen, fotograferen alsook monteren van films en vind je het leuk om hierbij ondersteuning te bieden aan onze deelnemers? Aarzel niet en neem contact met ons op. Het beheersen van de Nederlandse taal is noodzakelijk. Een rijbewijs is niet perse nodig. Er zijn altijd begeleiders aanwezig bij wie je terecht kunt met vragen.

Vrijwilligerswerk bij Koraal

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek.

Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!