Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk - heb jij ook een passie voor cosplay?

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor een jeugdig non-binary persoon van 18 jaar zoeken wij een vrijwilliger die het leuk vind om samen van alles te ondernemen.

Een grote hobby is cosplayen, andere hobby's zijn gamen, wandelen, samen naar de stad gaan of een pretpark/kermis bezoeken. Onze jeugdige woont samen met leeftijdsgenoten binnen een woonvorm voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Er is sprake van een hoge mate van zelfstandigheid en activiteiten willen we het liefst buiten de groep laten plaats vinden. Het zou fijn zijn om ongeveer een keer per week samen iets gezelligs te gaan doen. Samen even op andere gedachten komen en het hoofd leegmaken. Groepsleiding is altijd op de groep aanwezig voor afstemming.


Wie zoeken wij?


De voorkeur voor een vrijwilliger gaat uit naar een vrouw/non-binary maar staat eventueel ook open voor een man in de leeftijd tussen de 20 en de 30 jaar. De mogelijke dagen en tijden van de activiteit liggen in de avonduren en in het weekend. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM in het voorkomen en bestrijden van het Corona-virus.

Kun jij je inleven in de wereld van onze jeugdige en ben je stressbestendig? Beheers je de Nederlandse taal en ben ook jij zelfstandig en creatief om activiteiten zonder hoge kosten te verzinnen? Dan is dit de nieuwe uitdaging voor jou en kijken we uit naar de kennismaking.


Vrijwilligerswerk bij Koraal


Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek.

Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!