Parc Imstenrade zoekt een

Vrijwilligerswerk: Klusjesman / vrouw

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wie zoeken we?

Een echte klusjesman.

Wat gaat u doen?

 

Parc Imstenrade is een prachtige locatie waar veel bewoners, verwanten en bezoekers dagelijks van genieten. Natuurlijk vraagt een gebouw van deze omvang onderhoud dat we professioneel laten uitvoeren. Hiernaast zijn er natuurlijk altijd de welbekende kleine klusjes die altijd blijven liggen of waar niemand tijd voor heeft, hiervoor zoeken we een enthousiaste, gezellige vrijwilliger.

Denk bij werkzaamheden aan het lakken van onze tuintafels, schilderwerk en het uitvoeren van kleine klusjes. Wellicht behoort het creatieve knutselen / bouwen ook tot uw mogelijkheden waar wij dankbaar gebruik van mogen maken. Natuurlijk wordt al het benodigde materiaal verzorgd.

 

 

Wie ben u?

 

  • U bent handig.
  • U bent instaat om de ideeën van medewerkers om te zeten in de praktijd.  
  • U kunt zelfstandig werken.
  • U heeft zelf ideeën over de vormgeving van uw werkzaamheden.   
  • U heeft geduld en affiniteit met de doelgroep.
  • U maakt graag een praatje met onze bewoners.

 

Wat bieden wij u?

 

  • Een prachtige werkplek met een fenomenaal uitzicht.
  • Goede begeleiding op locatie.
  • Reiskostenvergoeding en een goede verzekering.
  • Zéér goed attentieregeling.

 

Vrijwilligerswerk bij Parc Imstenrade.

Parc Imstenrade, een prachtige plek waar onze vrijwilligers op hun eigen tempo en voorwaarden een bijdrage te leveren aan het leven van onze bewoners. U zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van het bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen Vitalis Parc Imstenrade is leuk en geeft voldoening. U legt nieuwe contacten en het biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met ouderen waarmee u heel zinvol en dankbaar een gezellige tijd doorbrengt. Ook stellen wij onze vrijwilligers instaat zich verder te ontwikkelen via onze Vitalis Academy.

Kopje koffie?

 

Heeft u belangstelling in deze of in één van onze andere vrijwilligersvacatures of u zoek meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met onze vrijwilligerscoördinator Dave Otten per e-mail via d.otten@vitalisgroep.nl  of per telefoon op 0657330398.

We nodigen u dan graag uit voor een kop koffie in onze residentie en gaan met u op zoek naar het vrijwilligerswerk waarin uw kwaliteiten en voorkeuren het best tot hun recht komen.

Wij bieden aan, u beslist.

Wij respecteren de voorschriften van het RIVM in de bestrijding tegen het Corona-virus.