Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: maatje van Natascha, een hippe, gezellige meid

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Wil jij tijd vrijmaken om op regelmatige basis (minimaal maandelijks) een leuk contact op te bouwen met onze Natascha? Vind jij het ook gezellig om naar de stad, te gaan, te kletsen, filmpje te pakken of gewoon samen een kop koffie ergens drinken? Sta jij stevig in je schoenen en durf je ook 'nee' te zeggen? Dan ben jij wellicht de vrijwilliger, die wij zoeken voor onze cliënte!!


Praktische informatie


Natascha is een leuke, hippe en gezellige meid van 39 jaar met een matig tot licht verstandelijke beperking. Ze zou het fijn vinden om haar netwerk uit te breiden en iemand in haar leven te hebben met wie ze leuke dingen kan doen en die er speciaal voor haar is. Sfeer en gezelligheid staan voorop, de activiteiten worden samen met je afgestemd op de behoefte van Natascha. Ze woont op Paltrokmolen 130 in Weert. Er zijn qua mobiliteit geen bijzonderheden en ze kan zich op een normale manier verstaanbaar maken.

Het zou fijn zijn wanneer je in het bezit bent van een auto. De begeleiding zal samen met Natascha tijd steken in het opbouwen van het contact en afspraken maken omtrent de bezoekjes die op woensdag-, zaterdag-, zondagmiddag of donderdagavond kunnen plaats vinden. Tijdens activiteiten zal de begeleider telefonisch bereikbaar zijn en kan meteen antwoord geven op je vragen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger, die niet alleen bereid en in staat is om een leuk contact op te bouwen met Natascha, maar die ook duidelijk tegen haar kan zijn en 'nee' kan zeggen. Een vrouw vanaf ongeveer 40 jaar die stevig in haar schoenen staat.


Vrijwilligerswerk bij Koraal


Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek.

Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!