Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: Medewerker Boerderij - Landgraaf

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor onze Boerderij in Landgraaf zijn wij dringend zoek naar meerdere vrijwilligers ter ondersteuning.

Ben jij sociaal en tegelijk creatief? Ben je graag buiten? Dan zoeken we jou!

De Boerderij van Koraal regio Parkstad is een unieke dagbestedingsvorm voor onze cliënten. In een prachtige, rustige, groene omgeving verzorgen wij hier een scala aan dieren en planten. In groepsverband, maar ook individueel bieden wij hier elke ochtend en middag activiteiten aan.


Wie zoeken wij?


Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger met affiniteit voor tuinen, bloemen, planten en dieren.

Wij hebben onder andere een grote moestuin en een beleeftuin, die nog grotendeels ingericht moet worden en onkruid vrij gehouden moet worden. Daarnaast moeten ook de weides van de dieren onderhouden worden. Ook klusjes, zoals reparaties van hokken, poorten en de omheining kunnen voorkomen. Heel divers dus!


Wanneer?


Alle tijden worden met jou als vrijwilliger gepland. Wij zoeken vrijwilligers voor overdag van maandag t/m vrijdag.


Over de locatie


De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.


Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact op met Dave Otten (Coördinator Vrijwilligers): 045 - 533 99 65 of 06 - 222 01 730.