Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: onderhouden van fietsen - locatie Venlo

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die samen met onze jeugd het onderhoud wil uitvoeren van de eigen fietsen en mountainbikes (in bruikleen).

Het gaat om jeugd in de leeftijd van 10 tot 21 jaar met een licht verstandelijke beperking, gecombineerd met complexe gedrags- of psychiatrisch problemen. Zij wonen op de Oranjestraat in Venlo.


Wie zoeken wij?


Een gezellige, open en toegankelijke vrijwilliger met een flinke dosis humor. Natuurlijk is het handig als je kennis hebt van fiets(reparatie).

Sta je verder stevig in je schoenen en ben jij in staat om duidelijk en consequent naar onze jeugdigen te zijn? Heb je daarnaast affiniteit met deze doelgroep en kun je af en toe wat tijd vrij maken voor dit vrijwilligerswerk?

Onze jeugdigen hebben "altijd wat aan de fiets". Kun jij hier een "positieve draai" aan kunnen geven? Dan is dit een mooie, nieuwe en leuke uitdaging voor jou en ben je van harte welkom!


Praktische informatie


De begeleiders vertellen je alle bijzonderheden in ons kennismakingsgesprek. Ook kun je altijd met vragen bij de groepsbegeleiding terecht. Man of vrouw, jong of oud, iedereen is welkom!

Tijden en dagen zijn altijd in overleg.


Vrijwilligerswerk bij Koraal


Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen Koraal is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met kinderen en jongvolwassenen in de Jeugdzorg. Naast een kennismaking en een rondleiding op locatie hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover word je alles verteld in het eerste oriënterende gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!