Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: Ondersteuner gezocht voor onze groep in Kerkrade.

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Op de Bies in Kerkrade zoekt voor de woning schepenenstraat 8a een vrijwilliger om te ondersteunen op de groep.


Over de functie


De bewoners van schepenenstraat 8a zijn op zoek naar een geduldige en sociale vrijwilliger die houdt van gezelligheid en sfeer. Iemand die het leuk vindt om onze bewoners bijvoorbeeld te begeleiden met een wandeling, eventueel met knutselen, een spelletje of andere zaken op gebied van de dagbesteding. Iemand die misschien wil ondersteunen in huishoudelijke taakjes, misschien met koken en het leuk vindt om dit samen te doen met onze bewoners en wil meehelpen met de lunch momenten.

leeftijd is niet perse belangrijk, maar hij/zij/het moet het wel leuk vinden om met onze ouder worden groep gezellige ondersteunende dingen te doen.


Over de woongroep


We zijn een gemêleerde ouder wordende rustige groep van 8 cliënten, we hebben een benjamin ertussen van 17 lentes jong.


Wat zijn je werktijden?


Alle tijden - alsmede de momenten van bezoek en/of datums van uitjes - zullen in overleg met de woongroep, cliënt en zijn vertegenwoordigers én natuurlijk jou als vrijwilliger gepland worden


Over de locatie


De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.


Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Dave Otten via 045 - 533 99 65 of 06 - 222 01 730.