Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: ondersteuning horeca - Park Piahoeve

Dienstverband

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor ons Theehuis op Park Piahoeve in Heel zijn we op zoek naar een spontane en enthousiaste vrijwilliger die ons op dinsdag en/of woensdag kan komen helpen in de horeca.

De Piahoeve is een werk-/leerplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij bieden dagbesteding en werkgelegenheid aan deze mensen.


Wie zoeken wij?


Wij zoeken een spontane en enthousiaste vrijwilliger, die eventueel bekend is met horecawerkzaamheden en graag in contact komt met mensen met een verstandelijk handicap of gemotiveerd is hierin te leren.

Ken je een vriend(in) die dit ook leuk vindt? Meld je dan gewoon samen aan!


Praktische informatie


De werkzaamheden in het Theehuis bestaan onder andere uit een lekkere pan soep maken en hiervoor de boodschappen doen, ondersteunen in de bediening, en eventueel afwassen. Dit alles doe je samen met onze cliënten die in de horeca werkzaam zijn.

Daar waar het gewenst is, ondersteunt de professional de vrijwilliger in de begeleiding naar cliënten toe. Je word goed ingewerkt door de begeleider; er is altijd iemand aanwezig. Enige rust in je begeleiding naar cliënten toe is gewenst.

De werktijden zijn van 09.00 tot 16.00 uur of gedeeltes hiervan. Alles is mogelijk en we zijn blij met elke inzet. De mogelijkheid om extra uurtjes te ondersteunen bij bv feestactiviteiten bij park Piahoeve, bestaat ook. Dit gaat altijd in goed overleg, en indien je dit zelf wenst. Je kunt hierbij denken aan de Kerstmarkt of andere grote activiteiten die voor onze cliënten georganiseerd worden.


Vrijwilligerswerk bij Koraal


Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen Koraal is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met kinderen en jongvolwassenen in de Jeugdzorg. Naast een kennismaking en een rondleiding op locatie hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover word je alles verteld in het eerste oriënterende gesprek.

Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!