Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: word jij het nieuwe wandelmaatje van Jenny?

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Koraal Parkstad zoekt voor de locatie in Landgraaf een enthousiaste vrijwilliger om samen met Jenny een wandelingetje te maken!


"Ben jij iemand die het leuk vindt om te wandelen? Misschien heb je zelfs een hond of ken je iemand met een hond die we mee kunnen nemen? Vind je het daarnaast leuk om met mij te knutselen, koffie te drinken, een spelletje te doen of een uitstapje te maken?"

Jenny is 21 jaar. Ze heeft momenteel geen dagbesteding en vindt bovenstaande activiteiten heel leuk om te doen, maar liever niet alleen. Ze is op zoek naar een maatje gezellige activiteiten te ondernemen. Dit kan 's ochtends of 's middags, net wat het beste uitkomt.

Wie zoeken wij?

Onze cliënte is wat stil en vaak op zichzelf. Ze maakt wel een praatje, maar moet hiertoe uitgenodigd worden. Ze houdt van een lolletje en een kort praatje maken. Zij kan het beste opschieten met vrouwelijke begeleiders, hier voelt ze zich het meest vertrouwd bij.


Wanneer?


"De werktijden zijn altijd in overleg, maar mijn voorkeur gaat uit naar de ochtenden of middagen."


Over de locatie


De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.


Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Dave Otten (Vrijwilligers Coördinator). Hij is te bereiken op (0)45 - 533 99 65 of 06 - 222 01 730.