Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: Word jij mijn sport-buddy?

Dienstverband

4 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
We zoeken een sport-buddy voor Joey, een 23 jarige jongeman met een licht verstandelijke beperking en ADHD. Joey is een vriendelijke jongen, die graag meer wil bewegen en zich focussen op een gezondere lifestyle. Hij vindt het moeilijk om uit zichzelf contact te maken en heeft het nodig om uitgenodigd te worden. Joey is gezellig in de omgang maar heeft even tijd nodig om te kunnen wennen aan een nieuw gezicht. Hij is op zoek naar iemand die met regelmaat kan gaan sporten.

Praktische informatie:
Joey heeft een abonnement bij basic fit en kan iemand meenemen op zijn abonnement om te gaan sporten. Hij woont binnen een woongroep waar hij werkt naar zelfstandig wonen. Er is 4 uur per dag begeleiding aanwezig. Afspraken worden daarom ook gemaakt met Joey zelf en niet met begeleiding. De activiteiten vinden plaats in de avonduren, het weekend en soms op vrijdag overdag. Begeleiding is bereikbaar van 16u-20u als er vragen zijn.

Wie zoeken wij?
Joey is op zoek naar iemand die met regelmaat kan gaan sporten. Een sportieve man met als hobby: sporten, fitness en bewegen als buitenactiviteiten. Voorspelbaarheid en betrouwbaarheid is belangrijk om een vertrouwensband op te kunnen bouwen voor hem.

Vrijwilligerswerk bij Koraal
Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek.

Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!