Elyse klinieken voor nierzorg zoekt een

Waarnemend internist-nefroloog (ter vervanging van zwangerschapsverlof)

Dienstverband

16 - 24

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Kerkrade

Werkvelden

Overige

Dit is geen gewone ziekenhuisbaan, dit is een baan bij Elyse!

Vanwege het zwangerschapsverlof van onze internist-nefroloog in Kerkrade en Woerden zoeken wij voor de periode eind februari tot en met juni 2022 een waarnemend internist-nefroloog. Ben jij energiek en betrokken? Haal jij het beste uit jezelf én anderen, werk je graag samen, volg je nieuwe ontwikkelingen in het vak op de voet en zit je vol met ideeën om het werk nog beter te doen? Dan zijn wij misschien wel een match!

Over de functie
De werkzaamheden bestaan uit het leveren van medische zorg aan onze nierpatiënten. Zowel op de dialyse (op dinsdag-donderdag en zaterdag), maar ook in de polikliniek lever je zorg aan nierfalenpatiënten en patiënten met algemene nefrologische aandoeningen. Daarnaast werk je samen met een diabetesverpleegkundige voor diabeteszorg aan dialyse- en poliklinische patiënten. 

Voor huisartsen ben je laagdrempelig aanspreekbaar voor intercollegiaal overleg. Wij zoeken dus een collega met goede communicatieve vaardigheden, die graag samenwerkt met een multidisciplinair team binnen Elyse en het netwerk buiten de organisatie.

Onze missie is: ‘Voel je thuis, dichtbij en betrokken’. 
En patiënten geven aan: ‘Bij Elyse voel ik me thuis, ik kan rekenen op deskundigheid, zorg en aandacht.’

Dit bieden we jou!

  • Een uitdagende werkomgeving
  • Een marktconforme vergoeding (AMS regeling/Cao ziekenhuizen). Ben je ZZP’er? Dan maken we afspraken over de vergoeding.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte voor scholing en ontwikkeling

Hier kom je te werken

Werken bij Elyse betekent dat je je volop mag richten op waar je goed in bent en wat je graag doet: zorgen voor patiënten. Natuurlijk door het bieden van medische zorg, maar ook met persoonlijke aandacht. We zijn ervan overtuigd dat patiënten zich hierdoor beter voelen, daarom bieden we onze zorg in een kleinschalige setting met huiselijke sfeer. De nefroloog, verpleegkundigen, de maatschappelijk werker en de diëtist werken daarbij nauw samen in zelfsturende teams. Het team is oplossingsgericht, organiseert de dagelijkse gang van zaken en neemt binnen de eigen verantwoordelijkheden beslissingen.

Is het een match?

Wil je direct solliciteren? Wat leuk! Stuur je motivatiebrief en cv naar hr@elyseklinieken.nl. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jeroen Slebe, internist-nefroloog en bestuurder, via: 06-53504322. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.