Philadelphia zoekt een

Wat onderneem jij tijdens de coronacrisis?

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, HBO+

Standplaats

Brunssum Maastricht Hoensbroek Hoensbroek Hoensbroek Hoensbroek Hoensbroek

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Het coronavirus houdt de hele wereld in haar greep. Samen staan we voor een opgave van een enorme omvang. Het coronavirus heeft ook grote gevolgen voor de zorg die we verlenen aan onze cliënten. Onze medewerkers doen alles wat ze kunnen om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken in deze onzekere periode. En kunnen daarbij jouw hulp goed gebruiken.

Wat onderneem jij tijdens de coronacrisis?
Kom onze cliënten en collega’s ondersteunen tijdens de coronacrisis. Door het hele land kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Ook als je een BIG-registratie hebt die is verlopen na 1 januari 2018.

Ben jij een begeleider gehandicaptenzorg, verpleegkundige of verzorgende IG? Heb jij een ander zorg gerelateerd diploma en wil je juist in deze tijden voor de cliënten het verschil maken? Of ben je een student en volg je een zorgopleiding? Dan zoeken we jou!

Vanuit jouw professionele achtergrond weet jij cliënten vertrouwen te geven, in zichzelf maar ook in de mensen om hen heen en in de onrustige wereld waarin we leven. Je creëert rust en overzicht, zorgt voor warmte en gezelligheid in huis. Je biedt nabijheid, structuur en ondersteuning passend bij het dagelijkse programma van de cliënten. En afhankelijk van je expertise verricht je medische handelingen.

Waarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken?
Om de kans op besmetting met het coronavirus te verkleinen, zijn er binnen Philadelphia ook maatregelen genomen, waardoor de zorg voor en begeleiding van cliënten is toegenomen. Dagbestedingslocaties zijn gesloten en groepsactiviteiten komen te vervallen. Een noodzakelijk besluit, maar wel één met veel impact op onze organisatie, cliënten en hun verwanten.  

De cliënten zijn nu 24/7 op hun woonlocatie en daar is een grote behoefte aan extra ondersteuning. Goede medische verzorging, een luisterend oor, het creëren van een fijne sfeer en afleiding zijn juist nu zó belangrijk. Hier kun jij als zorgprofessional voor de cliënten iets in betekenen!

Waar ga je werken?
Philadelphia ondersteunt mensen met een lichte tot ernstige meervoudige beperking door heel Nederland en helpt ieder mens, van jong tot oud om het beste uit zichzelf te halen. Ieder mens is uniek waardoor we altijd blijven zoeken naar de juiste begeleiding voor de gestelde hulpvraag. Er zijn mensen die bij ons wonen, logeren, intensieve zorg krijgen, ambulante begeleiding of dagbesteding. Voor elk individu kijken we naar mogelijkheden en naar kansen.

Op basis van jouw gegevens maken we een match met de locaties bij jou in de buurt en roepen we je op zodra dit nodig is. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen proberen we je zoveel als mogelijk te koppelen aan één locatie.

Wat krijg je van ons? 
Je krijgt de kans om écht iets te betekenen in deze coronacrisis. Een glimlach van een cliënt die dankzij jou goed in zijn vel zit en collega’s die dankzij jou minder werkdruk ervaren. En verder:

  • Aantal te werken uren in overleg, we bieden een oproepcontract voor in eerste instantie de duur van 3 tot 6 maanden.
  • Een brutosalaris conform cao Gehandicaptenzorg gebaseerd op je functie, ervaring en opleiding.
  • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. Vooral gedurende de coronacrisis. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Mocht je langer willen blijven, dan bespreken we graag met jou de mogelijkheden.

Reageer nu
Klik hier om je direct aan te melden! Heb je nog vragen? Neem contact op via ikkomhelpen@philadelphia.nl of telefonisch op het nummer 033 - 760 2440. We zoeken zo spoedig mogelijk contact met je om te bespreken of we jouw inzet concreet kunnen maken.