DeSeizoenen zoekt een

Weekend- en vakantiekracht- Bronlaak, Oploo

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Oploo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor!

Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden en verzorgen we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom denken we graag in mogelijkheden: we kijken voor elke bewoner wat de beste oplossing is.

Ben je klaar voor een leuke en uitdagende weekend en/of vakantie baan waar al je “aanstormende” kwaliteiten geprikkeld worden, dan biedt Bronlaak je een unieke werkplek:

Een prachtige groep bewoners en collega’s waar jij ruimte krijgt om te laten zien wat jij met je meebrengt en te doen waar jij goed in bent. Op deze unieke plek kan jij jouw professionele rugzak rijkelijk vullen en leren hoe samen leven en werken voor mensen met een verstandelijke beperking eruit kan zien.

Je gaat met name in de weekenden en vakanties aan het werk binnen onze woonhuis de Sterrenboom. De sterrenboom is een van de woningen op ons mooie landgoed. Hier wonen 7 bewoners met verschillende zorgvragen en ontwikkelingsniveaus. We werken vanuit de antroposofische inspiratie.

Samen zorgen de bewoners ervoor dat geen dag hetzelfde is. In de woning leven we samen, dragen daarin allemaal naar eigen vermogen een steentje bij en vullen we elkaar aan. De mogelijkheden verschillen per persoon: de één houdt van een praatje, de ander vindt dat lastig en luistert liever samen naar muziek. De één is praktisch vaardig, waar een ander uitblinkt in zorgzaamheid naar een medebewoner. We geven inhoud aan het leven en de dag en genieten met elkaar van de kleine dingen.

Wij bieden:

Gezellig samen weken in een mooie natuurlijke omgeving waarbij we aandacht hebben voor je persoonlijke ontwikkeling.
  • Salaris conform CAO-GHZ – afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
  • Begeleider niv 3 FWG 35 (tussen de € 2.178,00 en € 3.105,00)
  • Begeleider niv 4 FWG 40 (tussen de € 2.457,00 en € 3.332,00)
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten

Wat vragen wij van jou?

Jij hebt een groot hart voor de bewoners en wilt hier graag vorm aan geven. Jij ziet een uitdaging in het leren kennen van onze bewoners en steekt graag je handen uit de mouwen waarbij je het heerlijk vindt om samen met de bewoners en je collega’s van elke dag iets moois te maken.

Een geintje op z’n tijd houdt het luchtig, zowel met bewoners als met je collega’s. Je weet hoe je een gezellige sfeer kunt maken en houden. Je bent pro-actief en doet graag dat stapje extra. Ook kun je je kwetsbaar opstellen en heb je een groot empathisch vermogen.

Ook als je bezig bent met een opleiding in de volgende richting ben je van harte welkom:
  • Maatschappelijk zorg op niveau 3 of 4
  • Verpleegkunde MBO of HBO
  • Verzorgende IG niveau 3 of 4
  • HBO Social work of pedagogiek
  • en liefst affiniteit met de doelgroep

En je hebt al minimaal 1 stage periode afgerond

Wie zijn wij:

Bronlaak is een unieke woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en is gelegen op een prachtig landgoed. Bronlaak is één van de locaties van DeSeizoenen waar mensen samen wonen, werken en leven. We werken vanuit de antroposofische mensvisie die talenten en wensen ziet in plaats van beperkingen. Je voelt op Bronlaak de saamhorigheid. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage. Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde. In zo’n warme, veilige gemeenschap, waar je gezien wordt kun je tot ontwikkeling komen.

Elke bewoner werkt en leeft op zijn eigen niveau, passend bij zijn talenten en persoonlijke ontwikkeling.

Hebben we je geprikkeld?

Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Bebbie van de Laar 06-11017868 meer informatie.Vooraf een dagje meelopen vinden wij erg belangrijk en daar nodigen we je dan ook graag voor uit.