De Zorggroep zoekt een

Weekend/vakantiemedewerker Schoonmaak en Huishouding regio Roermond, Venlo, Panningen of Venray

Dienstverband

bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

De afdeling Service Support levert onder andere ondersteuning aan onze cliënten op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden en eten & drinken. Voor onze Servicepool zijn we momenteel op zoek naar vakantie/weekendkrachten voor de Huishouding. Een afwisselende baan voor mensen met goede sociale vaardigheden. Dit is ook een uitstekende (bij)baan voor mensen die graag de overstap willen maken naar de zorg, maar nog geen ervaring in de branche hebben en wellicht ook nog niet de juiste (recente) opleidingsachtergrond hebben.

Functieomschrijving

Als medewerker Schoonmaak en Huishouding krijg je een contract voor bepaalde tijd en je gaat met name werken op één locatie. Je bent verantwoordelijk voor een schone en opgeruimde woonomgeving van onze cliënten. Je maakt de kamers van de cliënten schoon conform een werkprogramma en helpt de bewoners met eventuele andere huishoudelijke zaken zoals bijvoorbeeld het opmaken van het bed. Daarnaast vind je het leuk om af en toe een praatje te maken met de bewoners en signaleer je eventuele gebreken in de woning (slot deur werkt niet goed, plint is los, strip is los, wankelende tafel, etc).
Naast de kamers van de bewoners kun je op sommige locaties ingezet worden voor het schoonmaken van gezamenlijke huiskamers, gangen en andere algemene ruimtes.

Wij vragen

  • Je weet wat hygiënisch schoon inhoudt
  • Je hebt goede sociale vaardigheden
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring Omtrent het Gedrag vereist

Dienstverband

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van 7 maanden tot een jaar, het aantal uren bespreken we samen afhankelijk van de beschikbaarheid. Aanvang: zo spoedig mogelijk.

Werktijden

Volgens rooster in de ochtend uren.

Salaris

Als medewerker schoonmaak/huishouding word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 10, met een salaris van maximaal € 1.714,68 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Aanvullende informatie

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Lieke Beurskens via lieke.beurskens@dezorggroep.nl of via telefoon 06-82140368

Wil je meer informatie over de organisatie neem dan contact op met onze HR-medewerker Karin Ronckers, telefoon 06-10625351 of via e-mail karin.ronckers@dezorggroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.