Daelzicht zoekt een

Weekendbaan/bijbaan alle regio's

Dienstverband

4-10 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Heel Koningslust Sittard Sevenum Venlo Swolgen Beek Amstenrade

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Sociaal Werk

Heb jij geregeld wat uurtjes over om te kunnen werken naast bijvoorbeeld studie,  ander werk of naast je gezin? Zoek jij een interessante bijbaan of weekendbaan in de gehandicaptenzorg waarin je mooie werkervaring kunt opdoen en van grote betekenis kan zijn voor een ander? Wil je graag werken in regio Sittard-Geleen, Midden- of Noord-Limburg? Wij zoeken met regelmaat flexibele en enthousiaste kandidaten voor de vacature:

Weekendbaan/bijbaan gehandicaptenzorg diverse doelgroepen
4-10 uur, regio Sittard-Geleen, Midden- en Noord-Limburg

Zo ziet jouw baan eruit

Afhankelijk van jouw achtergrond en mogelijkheden word je geplaatst op een van onze locaties waar je aan de slag gaat met de dagelijkse zorg en begeleiding van onze bewoners. Ben je nog studerend zonder zorgdiploma, dan word je ingezet als locatie ondersteuner. Heb je wel al een diploma in de zorg op minimaal niveau MBO-3, dan kun je aan de slag als Medewerker begeleiding. Wij kijken graag met jou welke doelgroep en locatie het meest aansluit bij wat jij zoekt!

Daelzicht

Waar kom je terecht? Daelzicht biedt op tal van plekken in Limburg wonen voor mensen met een verstandelijke beperking (en een eventueel bijkomende lichamelijke beperking, autisme spectrum stoornis of psychische problematiek). We bieden zowel groepswonen als individueel wonen, in een appartement in een historisch pand of nieuwbouw in de stad of in een dorp. Daarnaast biedt Daelzicht in de hele regio ambulante ondersteuning voor volwassenen en kinderen. In Heel en Koningslust liggen onze terreinen waar diverse doelgroepen beschermd wonen.

Dit bieden wij

• Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform de Cao Gehandicaptenzorg
• Een leuke (bij) baan met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen! En volop mogelijkheden om meer te werken als het jou uitkomt in bijvoorbeeld schoolvakanties!

Herken jij jezelf hierin?

• Je bent op zoek naar een leuke (bij)baan voor een aantal uren per week, naast bijvoorbeeld studie, ander werk of gezin.
• Je bent studerende (minimaal 2e jaars) aan een zorgopleiding en/of je beschikt over een agogisch diploma op minimaal niveau MBO-3, zoals SPW, MMZ, Verzorgende IG, MBO-V, Begeleider Specifieke doelgroepen, MDGO.
• Je hebt affiniteit met de verstandelijke gehandicaptenzorg en/of psychiatrie.

 

Belangstelling en solliciteren Enthousiast geworden over deze vacature?  Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Graag eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Sven Dekkers  via telefoon of What’s App op 0611129439 of via mail op sven.dekkers@daelzicht.nl

Na jouw sollicitatie wordt contact met je opgenomen om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken en gaan wij kijken of we een mooie match binnen Daelzicht voor je kunnen maken!


Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.