Sevagram zoekt een

Weekendbaan in onze Gasterie in Berg en Terblijt - locatie Fonterhof

Dienstverband

0 - 16 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Berg en Terblijt

Werkvelden

Ouderenzorg
Lekker bij verdienen in de weekenden? Op fijne tijden? Op een gezellige plek? Kom werken in onze gasterie en tover een lach op de gezichten van onze bewoners! Daar doe je het toch voor?
Als Medewerker Gasterie werk je in de weekenden in onze gezellige Gasterie op locatie Fonterhof in Berg en Terblijt. Het is een interne horecagelegenheid voor onze ouderen, hun familie en vrienden. En soms wandelt er ook gezellig iemand uit de buurt naar binnen om wat te eten en drinken of even te ‘buurten’.

Hoe jouw functie als Gasteriemedewerker eruit ziet?
Je helpt gasten, veelal bewoners en hun familieleden, bij het opnemen van de bestelling, helpt met afrekenen en ondersteunt je collega’s bij het maken en uitserveren van de maaltijden. Schoon maken en afwassen hoort er ook bij. Maar daar draai jij je hand niet voor om!

Wat krijg je er voor terug?
Een toffe bijbaan waarin jij veel leert, waardevolle werkervaring opdoet en écht van betekenis bent voor onze bewoners en hun familie. En verder …
  • Een mooi salaris van €14,29 euro bruto per uur;
  • Je werkt in het weekend, vooral op zondagen, incidenteel het hele weekend en incidenteel een dag door de week als dit past in je planning. In de vakantieperiodes is het mogelijk om meer te werken, ook door de weeks.
  • Toeslagen wanneer je in het weekend werkt;
  • Vele andere coole extra’s zoals een eindejaar bonus en de mogelijkheid om met korting veel toffe dingen te kopen zoals een nieuwe fiets of tablet!

Als dat niet goed klinkt ;)

Wat breng je mee naar locatie Fonterhof in Berg en Terblijt?
Een gastvrije en vriendelijke houding is super belangrijk! Verder is het fijn als …
  • Je al wat ervaring in de horeca hebt opgedaan, maar een eis is dit niet;
  • Je weet wat zelfstandig werken inhoudt;
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en straalt dit ook uit.

Lijkt dit jou een toffe bijbaan en wil je gelijk solliciteren voor deze bijbaan?
Dan gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Solliciteren kan makkelijk via de sollicitatieknop. Heb je eerst nog wat vragen of wil je meer weten? Stuur onze recruiter Leonie even een appje via 06 42 41 08 56.