Talent zoekt een

Weekendhulp De Abdij horca, ontbijt & housekeeping regio Horn

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk, Overige

TALENT biedt oplossingsgerichte zorg en heeft de visie dat iedereen de veerkracht bezit om waardevol deel te nemen in onze samenleving.

Onze missie is om vanuit authenticiteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen kwalitatief goede zorg en begeleiding te leveren. Waarbij vakmanschap, het ‘gewoon doen’ vanuit passie en plezier de grondhouding is.

TALENT biedt zorg aan jeugdigen en (jong)volwassenen in verschillende regio’s in Zuid-Limburg en Midden-Limburg.

Binnen de regio Midden – Limburg, Horn, zijn we op zoek naar een hotel/horeca medewerker die ons zelf oplossende team binnen ‘’de Abdij’’ kan komen versterken. Wij zijn op zoek naar mensen die hun talent willen inzetten voor anderen. Je zet je in voor onze Talenten en helpt hen om krachtig en sterk in hun leven te staan. De functie bestaat uit een uitdagend en afwisselend takenpakket, waarbij er een coachende en sturende rol aangenomen kan worden. Als hotel/horeca medewerker biedt je begeleiding en ondersteuning aan onze Talenten binnen onze locatie in ‘’de Abdij’’.

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk.

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!