Koraal zoekt een

Weekendkracht EVB+ in de gehandicaptenzorg - St. Anna te Heel

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor onze EVB+ cliënten zoeken wij enthousiaste, gedreven en betrokken weekendkrachten.

Zoek je een leuke, uitdagende bijbaan die interessant is voor je CV? Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wil je geld verdienen, maar ook eens een weekend vrij? Kom eens kennismaken bij St. Anna in Heel.


Over de functie


Binnen de regio kennen we verschillende doelgroepen. Cliënten met een ernstig meervoudige beperking (EMB), cliënten met een ernstig verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblematiek (EVB+), cliënten op leeftijd met een verstandelijke beperking (Senioren), maar ook cliënten met een licht verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblematiek (LVB+).

De EVB+ doelgroep bestaat op dit moment uit 54 cliënten. Er werken meer dan 90 medewerkers in de EVB+ teams, waarvoor 2 teamleiders verantwoordelijk zijn. De cliënten verblijven in 9 woningen met elk hun eigen identiteit.

Voor onze cliënten met een ernstig verstandelijke beperking is een gestructureerde en veilige daginvulling belangrijk. Afhankelijk van het leeftijds- en ontwikkelingsniveau van de cliënt bieden we deze daginvulling aan vanuit het woonhuis of op één van onze dagbestedingslocaties. Door persoonlijke aandacht, een warme en herkenbare sfeer en een prikkelarme werkomgeving bevorderen we het emotioneel en materieel welbevinden van de cliënt.
 • Je helpt cliënten bij de dagelijkse zorg en hun ontwikkeling.
 • Je let op signalen van de cliënt en werkt nauw samen met collega's, familie, etc.
 • Je creëert een veilige en fijne leefomgeving en biedt de rust en structuur die onze cliënten nodig hebben.
 • Je ondersteunt bij het uitvoeren van binnen- en buitenactiviteiten met de cliënt, zowel individueel als in groepsverband.

Wat bieden wij?


Een unieke kans om ervaring op te doen binnen de gehandicaptenzorg! En wie weet een uitdagende en vaste functie na het behalen van je diploma!
 • Een bruto uurloon van (afhankelijk van opleiding en ervaring):
  FWG 35: min €12,31 en max €18,29
  FWG 40: min €12,99 en max €19,19
 • Onregelmatigheidstoeslag.
 • Je werkt 1 x per 2 weken een weekenddienst (bijv. 2 x vroege dienst, of 2 x een late dienst). Dat betekent dat je het andere weekend vrij bent!
 • Eindejaarsuitkering (8,33%) en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (zoals o.a. fietsplan, bedrijfsfitness, extra reiskostenregeling, uitruil eindejaarsuitkering).
 • Voel jij je (nog) niet helemaal thuis in het gebruik van digitale middelen? Dan bieden wij de mogelijkheid om een zelftest digivaardigheid te doen. Onze digicoaches kunnen je vervolgens ondersteuning bieden en coachen.

Wie zoeken wij?


Wij vinden het belangrijk dat jij beschikt over een stevige persoonlijkheid. Je straalt rust uit, kunt relativeren en beschikt over een gezonde dosis humor. Hoewel je zelfstandig werkt, vind je het prettig om te kunnen leren van collega's. Luisteren, samenwerken, cliëntgerichtheid, sensitiviteit en integriteit zijn begrippen die bij jou passen.

Daarnaast volg je een zorgopleiding en ben je 2e of 3e jaars student aan een MBO/HBO opleiding. Of je studeert dit jaar af en ziet deze bijbaan als een mooie start richting een vaste baan binnen de gehandicaptenzorg.

Over de locatie

In de regio Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten in de jeugdzorg, speciaal onderwijs, arbeidsparticipatie en gehandicaptenzorg. Vanuit de regio Noord- en Midden Limburg (Heel, Roermond, Venlo en Weert) kunnen we de gehele zorgvraag van een cliënt en zijn omgeving begeleiden. Voor expertisegebieden die wij niet zelf in huis of in deze regio hebben, werken we nauw samen met partners in de omgeving. Op deze manier zorgen we voor samenhang in de ondersteuning van onze cliënten en leerlingen in elk van hun levensdomeinen (wonen, leren, werken).


Meer informatie


Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O via 0475-579807.

Wil je eerst een kijkje komen nemen, of een dagdeel meedraaien? Geen probleem! Neem gerust telefonisch of per Whatsapp contact op met Sendy Rutjens (teamleider EVB+) via 06 - 120 408 47 of met Peter Clerkx (teamleider EVB+) via 06 - 5186 1901.


Reageren


Interesse in deze leuke en uitdagende weekendbaan? Wij ontvangen graag je CV en motivatie!