De Zorggroep zoekt een

Weekendmedewerker Restaurant brasserie d'n Horstgraaf Venlo

Dienstverband

3 - 6 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Een leuke afwisselende bijbaan! Uurloon vanaf ruim € 12,00 per uur! Momenteel zijn we voor ons restaurant van d'n Horstgraaf in Venlo op zoek naar een weekendkracht die affiniteit heeft met de maaltijdvoorziening in de ouderenzorg.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Restaurant maak je deel uit van de afdeling Facilitair binnen de Ondersteunende Dienst van De Zorggroep. De afdeling Facilitair levert onder andere ondersteuning aan onze cliënten op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden en eten & drinken. Voor het restaurant van d'n Horstgraaf zijn we op zoek naar een weekendmedewerker. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitserveren van maaltijden in het restaurant, broodjes maken, kassawerkzaamheden en je bent medeverantwoordelijk voor het afruimen, afwassen en opruimen.

De werktijden (overdag) zijn onregelmatig tussen 9.00-16.00 uur. Mogelijkheid tot extra werken in de vakanties is een pré.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als medewerker Restaurant schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 20 met een salaris van maximaal € 2.493,78 per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, gezellig en collegiaal team waarin je per direct van start kunt in een dienstverband voor bepaalde tijd (contract 7 maanden) voor gemiddeld 3-6 uur per week. Je werkt met name in de weekenden. Eventuele aanvullende uren zijn bespreekbaar.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor De Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste Weekendmedewerker Restaurant?
Als Medewerker Restaurant in een zorginstelling is het natuurlijk belangrijk dat je een gastvrije en klantvriendelijke houding hebt, schoon en netjes werkt en je vindt het leuk af en toe contact te hebben met de bewoners. Verder werk je graag in een team en ben je een fijne collega. Heb je al ervaring op het gebied van restaurant- of cateringwerkzaamheden? Dan vinden we dat helemaal fijn!
Verder dien je een aanpakker met hart voor de zorg te zijn, zelfstandig maar ook goed in teamverband kunnen (samen)werken en affiniteit met maaltijdvoorziening in de ouderenzorg te hebben.

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Jan-Willem Kat, via mail jan-willem.kat@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.