De Zorggroep zoekt een

Weekendmedewerker Schoonmaak, zorginstellingen regio Roermond

Dienstverband

1 uur

Opleidingsniveau

HAVO, VMBO

Standplaats

Maasbracht St. Odiliënberg Herten

Werkvelden

Ouderenzorg

Heb je ook altijd een goed gevoel als alles spic en span is en steek je hiervoor graag ook zelf je handen uit de mouwen? Word dan medewerker schoonmaak bij De Zorggroep!

Op dit moment hebben we ruimte voor een weekendmedewerker schoonmaak op de volgende locaties: Camillus (Roermond), Maasbracht, Herte en Bergh. 

Wat ga je doen?

Als schoonmaker bij De Zorggroep zorg jij voor een schone en opgeruimde woonomgeving voor onze bewoners. In een zorginstelling is een veilige woon- en werkomgeving natuurlijk ontzettend belangrijk. 
Werkzaamheden:

- je werkt op gesloten woongroepen en maakt daar de huiskamers, slaapkamers, badkamers en overige ruimten schoon (7.00 uur beginnen een pré) 

- je kijkt om je heen, zit er een plint los of zie je een wankelende tafel dan maakt je hier melding van.

 

Wie ben jij?

Als schoonmaker in een zorginstelling is het natuurlijk belangrijk dat je representatief en betrouwbaar bent en vind je het leuk om af en toe contact te hebben met de bewoners. Verder werk je graag in een team en ben je een fijne collega. Heb je al ervaring in de schoonmaak? Dan vinden we dat helemaal fijn!

Verder dien je als schoonmaker:
- een aanpakker met hart voor de schoonmaak én de zorg te zijn;
- flexibel te zijn en goed zelfstandig te kunnen werken;
- 1 of 2 dagdelen per weekend beschikbaar te zijn, werktijden/dagen in overleg. Starten om 7.00 uur is een pré.  Evt. beschikbaar in schoolvakanties met mogelijkheden tot schoonmaken appartementen en woongroepen.

 

Aan de slag!

Jouw toekomstig werkgever is de grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg.

Arbeidsvoorwaarden:
- salaris: bruto uurloon tussen de € 12,10 en € 14,99
- volledige 13e maand in november (eindejaarsuitkering van 8,33%)
- opbouw verlof en vakantiegeld (8%)
- contract voor 7 maanden tot een jaar met mogelijk verlenging. Meeruren worden direct uitbetaald, dus je krijgt waarvoor je gewerkt hebt.

Aantrekkelijk pakket aan extra arbeidsvoorwaarden; van een fietsplan, fitnessregeling en korting op verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 

Heb jij interesse in deze functie? Neem dan snel contact op met Lieke Beurskens, via mail lieke.beurskens@dezorggroep.nl  

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.