Stichting Pergamijn zoekt een

Weekendwerker, uren in overleg, Echt (Herstal 31-33)

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Weekendwerker Echt (Herstal 31-33)

Waar kom je terecht?

We bieden je de kans om als weekendwerker in de woning Herstal 31-33 in Echt het team te komen versterken. In Herstal 31-33 bieden we een warm thuis aan 12 cliënten. Het is een diverse groep cliënten waarbij jij je kan ontplooien in zowel begeleiden als de verzorgende aspecten.

De bewoners binnen Herstal 31-33 zijn allen bekend met een verstandelijke beperking. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan autismespectrumstoornissen en fragile x syndroom. De leeftijdscategorie is tussen de 18 en 70 jaar, maar ze functioneren op sociaal emotioneel niveau niet hoger dan 18 maanden. Doordat de cliëntenpopulatie ouder wordend is, hebben ze daarbij behorende problematieken. Alle cliënten vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag wat tot uiting komt in destructief gedrag naar zichzelf in de vorm van automutilatie en/of materiaal, begeleiders en mede cliënten. De begeleidingsintensiteit van de doelgroep is hoog en de ondersteuningsbehoefte is vooral gericht op het creëren van basisveiligheid en het in stand houden van vaardigheden. Er is dagelijks een zeer duidelijk contrast merkbaar tussen kunnen en aankunnen.

Jouw baan

Dagelijks ben je bezig met het welzijn van onze cliënten en zorg je ervoor dat ze een prettige woonomgeving hebben. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht en enthousiasme. Je weet een balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand en kent je eigen grenzen goed. Je bent goed in staat om invulling te geven aan de hoge begeleidingsintensiteit waar onze bewoners om vragen waarbij een open en cliëntgerichte houding centraal staan.

Jij…

… bent onze nieuwe enthousiaste, proactieve collega die wel van een uitdaging houdt. Geen enkele dag is hetzelfde en dat vraagt van jou de nodige flexibiliteit! We zoeken weekend- en vakantiewerkers die het oprecht leuk vinden om andere mensen blij te maken met een vriendelijk woord of een helpende hand!
…zit minimaal in je tweede leerjaar van je opleiding. Om bij Pergamijn te werken als weekendkracht hoef je geen verpleegkundige met ervaring te zijn. Het mag natuurlijk wel, maar ook als je een agogische opleiding volgt en je hebt je propedeuse behaalt kun je bij ons terecht.
… gaat je talenten laten bloeien en groeien bij Pergamijn door onze cliëntgroepen te leren kennen. Daarnaast verdien je naast je studie ook een mooi spaarcentje en doe je tegelijkertijd ervaring op!

Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat. Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg;
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband);
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij.
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Natasja de Lange, teamleider. Tel: 06-36226074
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja, Justin of Marie-Christine. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Natasja en een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.