Daelzicht zoekt een

Weekendbaan regio Sittard-Geleen (gediplomeerd MBO/HBO)

Dienstverband

4-10 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heel Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg

Heb jij geregeld wat uurtjes over om te kunnen werken naast bijvoorbeeld studie,  ander werk of naast je gezin? Zoek jij een superleuke bijbaan of weekendbaan in de gehandicaptenzorg waarin je mooie werkervaring kunt opdoen en van grote betekenis kan zijn voor een ander? Wil je graag werken in regio Sittard, Geleen of Susteren? Wij zoeken meerdere flexibele en enthousiaste kandidaten voor de vacature:

Weekendbaan/bijbaan gehandicaptenzorg Sittard
4-10 uur, regio Westelijke Mijnstreek

Zo ziet jouw baan eruit
De zorgvraag en wensen van onze cliënten zijn altijd het uitgangspunt in de zorg en begeleiding. Als ondersteunend begeleider ligt de nadruk in jouw werk op het op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Essentieel voor het uitvoeren van deze functie is dat je werkt vanuit de houding zorgen dat (faciliteren) in plaats van zorgen voor (verzorgen). Bij het begeleiden is het bieden van structuur en duidelijkheid belangrijk. Je bent creatief en zoekt, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënt.

Daelzicht in regio Westelijke Mijnstreek
Waar kom je terecht? Daelzicht biedt op tal van plekken in de Westelijke Mijnstreek wonen voor mensen met een verstandelijke beperking (en een eventueel bijkomende lichamelijke beperking, autisme spectrum stoornis of psychische problematiek). We bieden zowel groepswonen als individueel wonen, in een appartement in een historisch pand of nieuwbouw in de stad of in een dorp. Daarnaast biedt Daelzicht in de hele regio ambulante ondersteuning voor volwassenen en kinderen. Ook is er ondersteuning voor kinderen, jeugdigen en/of het gezin bij Kinderdagcentrum ’t Steyntje.

Dit bieden wij

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform de Cao Gehandicaptenzorg
  • Ben je gediplomeerd op minimaal niveau MBO-3 in een richting van zorg en welzijn? Dan wordt je ingezet als Ondersteunend begeleider A met een inschaling in FWG 35 (Minimaal € 1861,- bruto, maximaal € 2766,- bruto op basis van 36 uur).
  • Een leuke (bij) baan met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen! En volop mogelijkheden om meer te werken als het jou uitkomt in bijvoorbeeld schoolvakanties!

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent op zoek naar een leuke (bij)baan voor een aantal uren per week, naast bijvoorbeeld studie, ander werk of gezin.
  • Voor de functie Ondersteunend begeleider A beschik je over een agogisch diploma op minimaal niveau MBO-3, zoals SPW, MMZ, Verzorgende IG, MBO-V, Begeleider Specifieke doelgroepen, MDGO.
  • Je hebt affiniteit met de verstandelijke gehandicaptenzorg en/of psychiatrie.

Belangstelling en solliciteren
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’.

Graag eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Yvonne van Bezel via telefoon/What’s App op 0611129439 of via mail op sollicitatie@daelzicht.nl.

Na jouw sollicitatie wordt contact met je opgenomen om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken en gaan wij kijken of we een mooie match binnen Daelzicht voor je kunnen maken!