Vivantes zoekt een

Welzijnsmedewerker Elsloo

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Elsloo

Werkvelden

Ouderenzorg
CREATIEVE TOPPER GEZOCHT!

Als welzijnsmedewerker vervul je een essentiële rol in het verbeteren van de kwaliteit gedurende de dagindeling van onze bewoners. Met een schat aan prikkelende activiteiten, van groepsactiviteiten tot één-op-één sessies, jij weeft creativiteit en warmte in elk contactmoment. Of het nu gaat om herkenbare dagelijkse huishoudelijke taken, het schilderen of knutselen, het delen van verhalen, of simpelweg een luisterend oor bieden; jij kan het verschil maken voor onze patiënten. Je mag werken waar onze bewoners wonen, je creëert een veilige haven waar onze bewoners, zich gestimuleerd voelen om actief deel te nemen en zichzelf te uiten, waar afleiding en plezier de sleutelwoorden zijn.

Je bent onderdeel van het zorgteam, helpt de zorg daar waar nodig en schuif je ook aan bij ons multidisciplinaire overleg. Hier komen de verpleegkundige, arts en ook paramedici samen om gezamenlijk te brainstormen over de beste zorg voor onze patiënten. Met jouw nauwe betrokkenheid bij de bewoner, zie je veel en kun je waarde toevoegen door mee te denken. Ook werk je nauw samen met vrijwilligers die onze afdeling meer warmte en kleur geven voor onze bewoners.
 • Gepassioneerd & gediplomeerd: Je hebt bij voorkeur een diploma MMZ, activiteitenbegeleiding, creatieve therapie op zak en ervaring in de ouderenzorg (PG en/of Somatiek). Echter heb je een ander diploma op zak van niveau 3 of hoger en lijkt de uitdaging je op het lijf geschreven schrijf dan gerust.
 • Creatief & innovatief: Geen dag is hetzelfde dankzij jouw vernieuwende activiteiten, perfect afgestemd op de behoeften en wensen van onze bewoners.
 • Empathisch & motiverend: Jouw vermogen om te verbinden en te stimuleren is essentieel. Je weet precies hoe je bewoners kunt motiveren om deel te nemen en te laten genieten.
 • Assertief & ervaren: Je staat stevig in je schoenen en weet hoe je onze bewoners, naasten, vrijwilligers en teamleden actief en betrokken houdt.
 • Organiserend vermogen & digitaal vaardig: Je bent goed in overzicht houden, regelen van zaken en digitaal vaardig

Wat bieden wij?
 • Wij bieden een vast dienstverband waarvan de eerste twee maanden gelden als proeftijd. Dit in een organisatie die volop in ontwikkeling is en waarbij jouw inbreng bij het vormgeven van verandering van belang is;
 • Als welzijnsmedewerker is je salaris ingedeeld in FWG 40 (maximaal € 3.502,58 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) conform de recent stevig opgewaardeerde cao VVT;
 • Negen woonzorglocaties binnen een straal van 10 kilometer, met elk hun eigen ‘couleur lokale’;
 • Het aantal contracturen is 20 uur en er zijn mogelijkheden om hier flexibel mee om te gaan;
 • Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen en we bieden een eindejaarsuitkering en vakantiegeld over je brutoloon;
 • De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes.

Contactpersoon Vivantes
Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Kajetan Zurek, recruiter. Dit kan via 046 820 08 40 of k.zurek@vivantes.nl. Heb je inhoudelijke vragen met betreft de functie neem dan contact op met Eric Huntelerslag (locatiemanager) via telefoonnummer 06-12052251

De gesprekken staan gepland voor maandag 27 mei in de middag.