Sint Jozef wonen en zorg zoekt een

Werkbegeleider (verzorgende IG /MMZ)

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Meijel

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor onze leerhuiskamer zijn wij op zoek naar

Een werkbegeleider (verzorgende IG /MMZ)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij werken in ons unieke concept van de leerhuiskamer? Wil jij een bijdrage leveren aan de opleiding van nieuwe collega’s?
Zoek jij een afwisselende baan en spreekt kleinschalig wonen jou aan ? Lees dan snel verder en solliciteer!

Hier werk je samen met collega’s (in opleiding) op een hybride leerwerkplek, een omgeving waarin eenieder zich op een veilige en praktijkgerichte wijze kan ontwikkelen. Er is oog voor innovatie en ontwikkeling en we maken het onderwijs samen met jou, de collega’s (in opleiding) en de docenten. Naast dat je werkzaam bent in je eigen vakgebied, vind je een extra uitdaging in de begeleiding van collega’s (in opleiding) op de werkvloer.

We werken vanuit onze visie: Hier voel ik me thuis. Onze kracht is de persoonlijke en professionele benadering. We zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng én willen dat jij je helemaal thuis voelt in onze organisatie.

Wat kun je verwachten?

We bieden volop ruimte voor persoonlijke en professionele (door)ontwikkeling zodat je functie echt bij je past en waarbinnen je persoonlijke talenten zich verder kunnen ontwikkelen. Je komt terecht in een fijne werksfeer met betrokken collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT (Verpleging  Verzorging en Thuiszorg). Je word ingeschaald in fwg 35.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving ?

Je hebt affiniteit met onze doelgroep (bewoners met psychogeriatrische problematiek). Je hebt pas echt een voldaan gevoel wanneer je ‘jouw bewoners’ een fijne dag hebt kunnen geven. Hier zet jij je helemaal voor in.

Je beschikt over goede mensenkennis en sluit aan bij wat de ander nodig heeft. Je hebt een gezonde dosis zelfreflectie en bent je bewust van de voorbeeldrol die je hebt.

Je hebt een diploma, vakbekwaamheid en enige ervaring op MBO niveau 3, bijvoorbeeld Verzorgende IG of MMZ.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie neem gerust contact met Audrey Rinkens, manager zorg (aanwezig ma-di-do-vr) via tel. 06-14722249 of  a.rinkens@sintjozef.nl. Het is ook mogelijk om gewoon eens te komen kijken of een dagje mee te lopen.

We kijken ernaar uit met jou in gesprek te gaan over wat “Hier voel ik me thuis” voor jou betekent.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief met CV per e-mail: sollicitatie@sintjozef.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld