Sevagram zoekt een

Werken als Zorgkundige binnen ons nieuwe Valkenheim in Valkenburg in Nederland net over de Belgische grens

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Wil jij werken bij een gezonde, groeiende ouderenzorgorganisatie? Kom dan werken in ons enthousiaste team binnen onze spiksplinternieuwe locatie!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Sevagram is een innovatieve zorgorganisatie, gelegen in Nederland net 20 minuten rijden vanaf de Belgische grens. Wij helpen onze bewoners hun leven zo aangenaam mogelijk te maken. In deze functie kom je te werken binnen locatie Valkenheim in hartje Valkenburg. Onze locatie ontkwam vorige zomer niet aan de overstromingen. De locatie werd ernstig getroffen en bewoners werden verspreid ondergebracht op andere locaties in de regio. Gelukkig vonden de bewoners snel een nieuwe plek. Er werd gebouwd aan een nieuw “thuis” en inmiddels is de nieuwbouw volledig geopend en kunnen bewoners en collega’s weer genieten van werken en wonen op hun oude vertrouwde plek. Er kan weer verder gebouwd worden aan toekomst ouderenzorg. Daarom zoeken wij nieuwe collega’s die hieraan willen bijdragen!

Alvast een indruk krijgen van de locatie? Klik dan hier voor meer informatie en een digitale rondleiding door de nieuwbouw!

Jouw baan als zorgkundige (helpende) binnen Valkenheim in Valkenburg
Als gediplomeerd zorgkundige bij Sevagram werk jij in de functie van helpende en geef jij onze bewoners de allerbeste zorg die zij verdienen. Mensgerichte zorg wel te verstaan. Want dat is waar wij ons bij Sevagram op onderscheiden. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden dát is waar het om draait! Juist hiermee maken we het verschil in het leven van onze bewoners. Daarvoor hebben wij recent opnieuw een gouden (internationale) certificering van Planetree ontvangen: https://www.sevagram.nl/nws/723-hoogste-internationale-erkenning-voor-merkbare-mensgerichte-zorg-voor-sevagram.html

Welk salaris verdien je als zorgkundige (helpende) bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022.
  • In deze functie ontvang jij een salaris van €2077,40 – €2638,80 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen door middel van opleidingen, trainingen en cursussen. Jij kunt bij ons door middel van een persoonlijk ontwikkelplan doorgroeien tot de functie verzorgende!
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract mét vaste uren die aansluiten op jouw wensen en situatie (parttime of fulltime) én uitzicht op een vast dienstverband.

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil je meer praktische informatie over het werken over de grens? Kijk dan eens op Wonen in België, werken in Nederland – GrensInfoPunten (grenzinfo.eu)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Valkenheim in Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 003128495851 of maak direct een afspraak om eens een dagje mee te komen lopen via: Plan hier je meeloopdag

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.