Land van Horne zoekt een

Werken in de flexpool! ( Verzorgende IG / Helpende )

Dienstverband

18 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg
Ben jij gediplomeerd Helpende (Plus) of Verzorgende (IG) en wil je graag flexibel werken? Dan ben je bij Land van Horne van harte welkom!

De Flexpool van Land van Horne bestaat uit twee categorieën:
 • Vaste flex, je biedt steeds circa drie maanden ondersteuning binnen een team.
 • Dynamische flex, je krijgt inzage in de openstaande diensten en stelt zelf je rooster samen

 • 1. Vaste flex
  In de vaste Flexpool van Land van Horne lever jij een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van zorg. Hiervoor zijn we op zoek naar collega’s die bereid zijn om op basis van telkens ca. 3 maanden onze afdelingen / wijkteams te ondersteunen.
  • Dit biedt mogelijkheden om alle aspecten van de ouderenzorg te leren kennen. Je krijgt te maken met plaatsingen op afdelingen met somatische uitdagingen, psychogeriatrische cliënten, cliënten met de ziekte van Huntington, geriatrische revalidatie en thuiszorg.
  • Ben je helemaal op je plek bij een bepaalde locatie / team en is daar vacature ruimte? Dan bespreken we graag de mogelijkheid om daar vast te blijven.
  • Een zorgdiploma op zak maar al een tijdje niet meer in die functie werkzaam? Dan biedt de vaste flex de mogelijkheid om weer fit gemaakt te worden voor het werk. Al fit? Dan blijft er de mogelijkheid om je te ontwikkelen.

  Kandidaten die goed passen binnen de vaste flex:
  • Werken graag in teamverband
  • Willen zich breed oriënteren in de ouderenzorg en ontdekken wat het beste bij je past
  • Leggen makkelijk contact

  2. Dynamische flex
  Als dynamische flexkracht kies je zelf uit de openstaande diensten waar en wanneer je wilt werken. Dit maakt het werk ideaal te combineren met je privéleven. Wij geven jou het vertrouwen en de vrijheid je eigen planning te maken.
  • Je krijgt ruim van tevoren inzage in de openstaande diensten, waardoor je 5-6 weken van tevoren je rooster zelf kunt samenstellen. Daarnaast heb je elke dag 24/7 toegang tot de openstaande diensten en kun je nog inplannen naarmate dit jou past.
  • Je komt in dienst van Land van Horne, maar plant zelf je rooster. Jij hebt dus zelf de regie in handen van je diensten en uren, voor een goede werk-privé balans.
  • Je bent en werkt flexibel, maar maakt wel degelijk deel uit van een team! Daarbij heb je twee betrokken teamleiders die voor je klaar staan.
  • Je kunt jezelf blijven ontwikkelen!

  Kandidaten die goed passen binnen de dynamische flex:
  • Kunnen goed zelfstandig werk
  • Passen zich makkelijk aan in nieuwe situaties
  • Zijn assertief en pakken de eigen regie

  Voor beiden categorieën geldt dat je de nodige ondersteuning mag verwachten om je functie goed te kunnen invullen. Dat doen we o.a. door scholingen aan te bieden en je vaardig en bekwaam te maken en te houden voor voorbehouden en risicovolle handelingen. We hebben hiervoor een eigen ‘Leerplein’ die je online, ook thuis, kunt raadplegen. Daarnaast wordt elke periode met jou persoonlijk geëvalueerd.

  Wat wij je bieden
  Een dynamische baan in de warme ouderenzorg, waarin jouw expertise, hulp en zelfstandigheid enorm worden gewaardeerd en een gezonde balans tussen werk en privé wordt nagestreefd. Een baan binnen een goed georganiseerder organisatie, waarbij je deel uitmaakt van een professioneel team met twee betrokken teamleiders.

  De intentie is om je meteen een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden met vast uren die we in overleg vaststellen (géén ZZP mogelijkheden). Voor de Dynamische flex zal dit in de vorm zijn van een regieovereenkomst waarin het aantal uren op jaarbasis wordt vastgelegd, het gemiddelde aantal uren per maand wordt maandelijks uitgekeerd.

  Je salaris is ingeschaald in FWG25 bij de functie van Helpende (plus) (min. €2.339,72 en max. €2.928,86 bruto per maand op basis van 36 uur per week) of FWG35 bij de functie van Verzorgende IG (min. €2.466,72 en max. €3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Je ontvangt daarbij een eindejaarsuitkering van 8,33% en we hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals Fiscfree en toegang tot online trainingen.

  Interesse?
  Leuk! Reageer dan op deze vacature en we drinken graag een kop koffie met je!
  Heb je nog vragen? We nodigen je dan van harte uit om even te bellen of te appen met de teamleiders van de Flexpool: Nathalie Beelen T. 06-43844892 of Sjannie Teeuwen T. 06-42648128.