Sevagram zoekt een

Werken in de Thuiszorg in Maastricht

Dienstverband

0 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Werken in de Thuiszorg in Maastricht
Werk je al een tijdje intramuraal en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Meer afwisseling en meer vrijheid? Misschien is de thuiszorg wel wat voor jou! Samen met een team ga jij je inzetten om ervoor te zorgen dat onze cliënten langer in hun vertrouwde omgeving kunnen wonen. Sluit je als Helpende, Verzorgende (IG), Verpleegkundige of Wijkverpleegkundige aan bij ons team!

Werken in de thuiszorg wat voor jou?
In onze extramurale zorg verleen jij zorg aan huis voor de bewoners van onze aanleunwoningen of in de wijk. Jij hebt een unieke functie als zorgverlener in de directe nabijheid van de thuissituatie van de bewoners. Je levert zorg op maat! Hierdoor kunnen de bewoners langer zelfstandig met behoud van eigen regie in hun vertrouwde omgeving blijven wonen.

Werken in de thuiszorg kent veel vrijheid maar vraagt ook om een verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemerschap. Je verleent zorg maar monitort daarbij ook hoe een bewoner zich verder ontwikkelt en anticipeert op verandering. Je weet wat er speelt achter de voordeur en staat in nauwe verbinding met collega's en huisartsen. We leveren persoonsgerichte zorg op een liefdevolle en warme manier. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. De wens van de bewoner staat hierin centraal!

Werken vanuit je hart
Natuurlijk willen wij vanuit Sevagram dat jij helemaal op jouw plek zit! Hoe we dat doen? Door te luisteren! Samen gaan we kijken wat het beste bij jou past; aan de slag in de wijk, bij de aanleunwoningen of toch iets anders! Maar we kijken ook naar jouw wensen als het om uren, diensten of doorgroeimogelijkheden gaat. Want bij Sevagram hebben we als moto: Alles wat je aandacht geeft, groeit! En dit past precies bij onze Planetree visie.

Zo maak jij het verschil
 • Jij staat sterk in je schoenen en weet het hoofd koel te houden in drukke en acute situaties.
 • Je hebt affiniteit met een van de doelgroepen; Psychogeriatrie (dementie), Somatiek of thuiszorg.
 • Jij voelt je als een vis in het water binnen een functie die veel vrijheid en zelfstandigheid kent.
 • Je bent flexibel en bent in het bezit van een auto/scooter/fiets om je te kunnen verplaatsen tussen de woningen.
 • Natuurlijk ben jij in het bezit van een diploma Helpende, Verzorgende, Ziekenverzorgende, Verzorgende IG, Verpleegkundige of gelijkwaardig.
Waar kun jij op rekenen?
 • Jij kunt starten, zodra je beschikbaar bent.
 • Jij mag zelf aangeven hoeveel uur je beschikbaar bent!
 • Direct een vast dienstverband behoort zeker tot de mogelijkheden.
 • Salaris volgens cao VVT.
 • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.
 • Een team van enthousiaste collega's die elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken. Jij bent hierin van harte welkom!
 • Sevagram is een grote organisatie. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden.
Zijn we een match?

Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer met je CV of neem contact op met onze recruiterChristel Cals. Je mag haar bellen, appen of mailen via 06-21409137 of christel.cals@sevagram.nl.

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we om de sollicitatie verder persoonlijk op te pakken.

Tot snel!