Envida zoekt een

Werken in de wijkzorg in Gulpen

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Thuiszorg

Ben jij een zorgverlener in hart en nieren, vind jij het uitdagend om mensen thuis te verzorgen en wil jij tussen je werkzaamheden door genieten van het mooie Heuvelland? Kom dan werken in het thuiszorg team in Gulpen!

Hoe ziet een dag in team Gulpen eruit?
Je moet vandaag op tijd opstaan want je werkt een ochtenddienst. Je vertrekt naar het wijkgebouw in Gulpen waar je, onder het genot van een kopje koffie, de dagstart van je team bijwoont. Door de dagstart bij te wonen ga je goed voorbereid op pad en heb je gelijk je collega’s weer even gezien, super!

Je stapt in je auto en vertrekt naar de eerste cliënt. Je bent benieuwd hoe het met mevrouw Pieters gaat, gisteren was ze namelijk nogal neerslachtig. Je helpt mevrouw bij het douchen en aankleden en je merkt dat het gelukkig alweer wat beter met haar gaat. Terwijl je onderweg bent naar meneer Janssen geniet je van het prachtige uitzicht en kun je gelijk weer even opladen. Meneer Janssen krijgt pas sinds kort zorg, omdat hij onlangs een stoma heeft gekregen. Je merkt dat meneer Janssen vandaag niet zo lekker in zijn vel zit, dus je besluit om hem later op de dag nog even op te zoeken om te kijken hoe het gaat. Nu merk je weer hoe fijn het is dat je niet exact hoeft bij te houden hoe lang jij bij elke cliënt bent, omdat jullie met diensten werken!

 Wij bieden:

  • Een salaris gebaseerd op de cao-VVT;
  • Een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag;
  • De mogelijkheid om zowel parttime als fulltime te werken;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan of een leaseregeling;
  • De mogelijkheid om een extra rol in te vullen zoals bijvoorbeeld roosteraar of lid van de verpleegkundige vakgroep;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan leuke activiteiten georganiseerd door onze ontspanningscommissie.

Wij vragen:
Je bent een professional met het hart op de goede plek die zich graag wil gaan inzetten voor de ouderen en chronisch zieken in Gulpen en omstreken. Om in de thuiszorg in Gulpen aan de slag te gaan dien jij in het bezit te zijn van een diploma als:

  • Helpende (Plus);
  • Verzorgende (IG);
  • Verpleegkundige (niveau 4).

Heb jij interesse gekregen om aan de slag te gaan in team Gulpen?
Neem dan contact met ons op via werken@envida.nl of op 043-6314008. Wij geven je graag meer informatie, voeren samen een oriënterend gesprek of plannen een meeloopmoment voor je.

Wil jij direct solliciteren? Dit kan door te klikken op de sollicitatieknop.

Het vacaturenummer van deze vacature is 20033.