MeanderGroep zoekt een

Werkervaringsplek Facilitair medewerker schoonmaak

Dienstverband

14-20

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg

Meander maakt het mogelijk om middels een werkervaringsplek kennis maken met de functie Faciliair medewerker schoonmaak.

Tijdens het werkervaringstraject wordt je begeleid door een interne jobcoach en gekoppeld aan een werkbegeleider. Hierdoor is het mogelijk om stap voor stap kennis te maken met de functie (opbouw in uren is daarbij mogelijk). Samen met de jobcoach bepaal je wat je wilt leren en welke doelen moeten worden bereikt om te kunnen doorstromen naar betaald werk. De doelen zijn vrijwel altijd werkgerelateerd, maar kunnen ook persoonlijk zijn. Het kan ook het onderzoeken van je belastbaarheid zijn.

Tegen het eind van het werkervaringstraject ga je samen met je jobcoach kijken naar de interne vacatures voor Facilitair medewerker schoonmaak. De jobcoach helpt jou met deze interne solliciatie, waarvan jij als interne kanididaat, voorrang krijgt op externe kandidaten. Het kan ook zijn dat je tijdens je werkervaringstraject al kennis gaat maken op de locatie van de vacature.

Aan de slag als Faciliair medewerker schoonmaak?

Als facilitair medewerker schoonmaak heb jij een belangrijke taak: ervoor zorgen dat onze bewoners in een fijne, schone omgeving kunnen wonen. Dit motiveert jou en je wilt je daar graag voor inzetten!

"Het is middag en je vertrekt naar de locatie waar je werkt. Je hebt zin om alles weer tiptop in orde te maken, zodat de bewoners weer gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. Vandaag start je bij de kamers van de bewoners met stoffen, zuigen en dweilen. Het is altijd het leukste moment van de dag om deze kamers schoon te maken met vaak gezelschap van de bewoner zelf. Zij kunnen deze taken niet meer helemaal zelf, maar jij wilt hen met alle plezier helpen!"

Herken jij jezelf?

  • Jij bent een 'pietje precies' en vindt het heerlijk om alles netjes en schoon te kunnen maken.
  • Je hebt een hart voor ouderen en kunt hier dan ook goed mee omgaan. Je vindt het eigenlijk alleen maar leuk om bewoners, familie en collega's te spreken.
  • Je kan zelfstandig werken, maar houdt graag rekening met wat de bewoners en je collega's van jou verwachten.

Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden liggen tussen 07.00 uur en 15.00 uur (afhankelijk van de locatie en je werkuren).

Bij je start dien je een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep.

Het salaris van de functie Facilitair medewerker schoonmaak wordt bepaald aan de hand van de CAO VVT, FWG15 (max €2.416,15 bruto per maand bij 36u). Hier bovenop ontvang je op verschillende werkdagen- en tijden onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast is er een eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarloon) en vakantiegeld (8% van het bruto jaarloon).

Kijk voor meer informatie, onze flyer en filmpjes ook op: Werkervaringsplekken (meandergroep.com)