MeanderGroep zoekt een

Werkervaringsplek Allround medewerker Horeca Service

Dienstverband

12- 36 uur

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg

Meander maakt het mogelijk om middels een werkervaringsplek kennis maken met de functie Allround medewerker Horeca Service.

Tijdens het werkervaringstraject word je begeleid door een interne jobcoach en gekoppeld aan een werkbegeleider. Hierdoor is het mogelijk om stap voor stap kennis te maken met de functie (opbouw in uren is daarbij mogelijk). Samen met de jobcoach bepaal je wat je wilt leren en welke doelen moeten worden bereikt om te kunnen doorstromen naar betaald werk. De doelen zijn vrijwel altijd werkgerelateerd, maar kunnen ook persoonlijk zijn. Het kan ook het onderzoeken van je belastbaarheid zijn.

Tegen het eind van het werkervaringstraject ga je samen met je jobcoach kijken naar de interne vacatures voor de functie Allround medewerker Horeca Service. De jobcoach helpt jou met deze interne solliciatie, waarvan jij als interne kanididaat voorrang krijgt op externe kandidaten. Het kan ook zijn dat je tijdens je werkervaringstraject al kennis gaat maken op de locatie van de vacature.

Aan de slag als Allround medewerker Horeca Service?

Binnen je nieuwe functie als Allround medewerker Horeca service is het jouw doel om de gasten elke dag weer gastvrij te ontvangen. Zij voelen zich door jouw oprechte interesse en nieuwsgierigheid enorm thuis! Binnen MeanderGroep staan wij voor eigen regie en eigen kracht van onze bewoners: en daar hoort bij dat jij af en toe buiten de gebaande paden mag denken!

“De geur van vers afgebakken broodjes en koffie vult de ruimte. Binnen onze horeca kunnen de bewoners hun ontbijt geheel naar eigen wens nuttigen. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel! Niet alleen bewoners binnen Meander zijn onze gasten; ook familie, medewerkers en mensen uit de buurt komen graag een hapje eten. "Goedemorgen familie Kuipers! Waar hebben jullie vanochtend zin in?"

Klinkt als een geweldige baan, toch? Jij gaat als Allround medewerker Horeca service onder andere:

  • Echt een band opbouwen met de bewoners en gasten!
  • Weten dat jij het verschil maakt door extra liefde te geven door het serveren van overheerlijke maaltijden.
  • Jij mag de zorgen voor het ‘thuisgevoel’ van de klant. Dit doe je door hen gastvrij te ontvangen en bedienen, natuurlijk altijd met een glimlach!
  • Jij verzorgt de maaltijden en gerechten van een menukaart. Deze weet jij met jouw creativiteit dan ook op een culinaire manier te presenteren!
  • Je verricht ook counterwerkzaamheden en zorgt voor een opgeruimde en schone (werk)omgeving.

Werkdagen zijn van maandag tot en met zondag (ook feestdagen) en de werktijden liggen tussen 07.00 uur en 22.00 uur (afhankelijk van de locatie en je werkuren).

Wil je meer weten over werken in deze functie? Klik dan: Een werkervaringsplek binnen de Horeca Service - MeanderGroep - YouTube

Bij je start dien je een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep.

Je salaris wordt bepaald aan de hand van de CAO VVT, FWG25 (max €2.717,96 bij 36u). Hier bovenop ontvang je op verschillende werkdagen- en tijden onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast is er een eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarloon) en vakantiegeld (8% van het bruto jaarloon).

Kijk voor meer informatie over werkervaringsplekken ook op: Werkervaringsplekken (meandergroep.com)